1. Пиши на кирилица.2. Това не е мястото за този въпрос.3. По моргите може да се намери за 600лв горе доло а от магазина колкото и колата ако не и повече
Колега въобште не се занимавай с глупости карай си колата.Първо теа мотори въобште не са издражливи.Аз имам двама познати на които им гръмнаха моторите,единия си я купи мина точно 1500 км и му замина мотора,без той да я юрка.После за да си я обслужиш(имам предвид да смениш анг.ремак и ролките) ще видиш голям зор,тея пет цилиндровите са по различни от останалите(носачите също са различни).Също така както спомена един колега малко по-нагоре данъците също са различни.1.6 и 1.8 са най-сполучливине мотори за тоя модел.
Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Аз пък имам 2ма познати, които са ходили до Марс и оттам са си купили Гаретки Т3 за по 150лв бройката 1.8 16в и 2.0 20в са най-надеждните мотори сред Браво/Брава/Мареа.
Аз знам също, че 2.0 са много корав двигател, а относно обслужването - като неможеш да поддържаш 1 кола, да плащаш данъка и т.н. имаш ли въобще нужда от такава. Като тръгнете да гоните колко ще ми е данъка, ама тва скъпо ама що гори 13, а не 5 и защо неможе да гори 2 а да вдига 220 на 3-та. Ебаси коли 2 типа - работа и удоволствие, като не искаш данък, обслужване, купи си нещо дето ще ти върши работа. А няма такав друг звук като на 2.0, бахти ръмженето, бахти чудото. Тия гоулфовитииии никога няма да ни стигнат. P.S. За 1.8 чак след като е купих разбрах, че двигателя бил сполучлив и се търсело доста такива бравоци с 1.8-чка. Нямам големи наблюдения за колата, освен че не си търпи гумите
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Съгласен с колегата отгоре - ако си правиш сметки за данък, 3-4 литра разход отгоре, по-скъпи части и т.н.по-добре си вземи нещо до 1.6 или в твоя случай най-добре си остани със сегашната
Аз знам също, че 2.0 са много корав двигател, а относно обслужването - като неможеш да поддържаш 1 кола, да плащаш данъка и т.н. имаш ли въобще нужда от такава. Като тръгнете да гоните колко ще ми е данъка, ама тва скъпо ама що гори 13, а не 5 и защо неможе да гори 2 а да вдига 220 на 3-та. Ебаси коли 2 типа - работа и удоволствие, като не искаш данък, обслужване, купи си нещо дето ще ти върши работа. А няма такав друг звук като на 2.0, бахти ръмженето, бахти чудото. Тия гоулфовитииии никога няма да ни стигнат.
Колега за звук голфа гти има достатъчно,за вървеж знаеме как се редят колите и фиата е най-бавния така че по-точно никога няма да ги стигнеме.
Коментар