Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Golf GTI 16 vs Fiat bravo16

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахахаха тази алфа 3000 е 200 кончета и не показва добро време
    бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
      Абе ти си ебати цървула , погледни в топ гиър кво прави Алфа 147 ГТА бе селчак
      forza la FIAT
      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

влах ти ли се обашдаш чак селтак ей цървул кво говориш бе
        бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
          влах ти ли се обашдаш чак селтак ей цървул кво говориш бе
          Ей ти не се знае от кое село си излезнал бе баце,отишъл да живее в София и вече гражданин станал , научи се първо да пишеш бе неграмотник и после казвай кой е влах и кой не , не виждаш ли че стана за подигравка на целия форум бе гражданче
          forza la FIAT
          http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

!

Кво се палите бе колеги?Не виждате ли че момчето е виртуален рейсър? Не разбирам какво му се връзвате?Нека си говори, и да си живее в заблуда че кара кола Само че доколкото виждам и да падне от някоя италианка няма да си признае щото..... Колега beboka11, истината е такава че на завой се разбира каква е колата.... Ти се точиш за драг ама ако те хване някой на завой ще те направи див петел...... На правата може и 800коня да си и да имаш супер старт ама на първия десен да се окаже че 150 коня Фиатче ти прави 10 сек ластик.
            EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
            Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
            ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
            Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Ееей "гражданина" от другата страна на тунела преди София - като те гледам и ти много ги знаеш баварките На Али била 2.5 24В - и ти ги разбираш яката работа

Коментар

Аз само едно не мога да разбера?Защо тоз умник се хвърля на всички за дръпка ,а като някой му излезе и почва да се крие като мишка!То е ясно ,че няма колите ,които писа ,то е ясно ,че се е регнал само да се заяжда ,то е ясно ,че ако ivanko_rs му излезе с Dedra-та после трябва целия форум трябва да му събираме виртуалното БМВ ,то е ясно ,че е ясно ,че не е ясно що има такива петли - ай честит ти празник пич!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                  Аз само едно не мога да разбера?Защо тоз умник се хвърля на всички за дръпка ,а като някой му излезе и почва да се крие като мишка!То е ясно ,че няма колите ,които писа ,то е ясно ,че се е регнал само да се заяжда ,то е ясно ,че ако ivanko_rs му излезе с Dedra-та после трябва целия форум трябва да му събираме виртуалното БМВ ,то е ясно ,че е ясно ,че не е ясно що има такива петли - ай честит ти празник пич!
                  Predatorski Раби ме човек сериозно доволно се поразсмях смля го
                  Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

добре де .нека някой от софия с хгт или купе да му каже канкретно в толкова и толкова чеса едикои си ден ела и пробваи. а вие само се карате.и той не е прав ама и вие не сте прави.може и на бояна.какво толкова се чудите.аз съм с 1.6 и не ми стига power.хайде на които му стига силата да накаже бмв-то или голф4ето та да се спре тоя панаир

Коментар

Имаше Предложение от Миленчо, но Бебо не го отрази
                      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

On3Love написа:
                        Имаше Предложение от Миленчо, но Бебо не го отрази
                        Имаше и други предложения!!!
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Тази тема,както и всички останали пуснати от бебока11 са абсолютно безсмислени Никакви гонки не се състояха,няма и да се състоят...само клавиатурно-виртуални гонки стават тука Чудя се,няма ли някой от модерторите да им удари по един ключ най-накрая Само пълниме форума с глупости.
                          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                            Тази тема,както и всички останали пуснати от бебока11 са абсолютно безсмислени Никакви гонки не се състояха,няма и да се състоят...само клавиатурно-виртуални гонки стават тука Чудя се,няма ли някой от модерторите да им удари по един ключ най-накрая Само пълниме форума с глупости.
                            Тъкмо бях решил да напиша същото!!!

Коментар

beboka11 написа:
                              Колега да съм оточнявал със или без турбо а и междо другото май доста колеги става да ти казваме че си селянин и че не си желан тук щото с тва дървено БВМ или незнам как се пише с 2,5 литров мотор с моето 1,6 литрово моторче съм сигурен, че ще те направя крив и щастлив на Върбишкия проход. Ако си надахан да го правим лятото аз няма да ти откажа юли или юни като съм наморето може да се пускаме понеже прохода е затворен през зимния сезон, не се плаши и лятото е рядкост да срещнеш кола там защо ли е така? Зареди завоите защо изобщо питам
                              Subaru B9 tribeca 3.0
                              Peugeot 307 04
                              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

да бе да 118 отговора за 2 дена си е живо постижение.преди малко говорих с бебока и каза 4е излиза.само трябва кокретна оферта за малко по касен час.иначе темата фиат бмв винаги е представлявала интерес за всички нас и това не може да се отрече.поздрави
                                fiat bravo 1.6 16v gt
                                fiat marea 1.9 8v jtd
                                fiat punto 1.7 td
                                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X