Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Golf GTI 16 vs Fiat bravo16

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Струва ли си да пишете по темите които бълва из раздела. Няма нищо смислено което да е написал. Като гледам до края на деня може да пусне още 3-4 теми. Вчера се регистрира а вече има толкова безмислени мнения пълни с грешки.Зарежете го нека се научи да пише , да вземе книжка :D да натрупа километри и тогава да ръси мозъци по авто форумите.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

как е състезате ли ти от софия с БЕГАЧКАТА каде си бе, палячовци аз имам на зад повече километри от колко то вие на пред
      бмв форевар м5

Коментар

тука стесе събра ли как беше мамина и татина на мама детето купиха му кола и тои съзтезател стана а болшинството не разбирате ама грам от коли
        бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
          тука стесе събра ли как беше мамина и татина на мама детето купиха му кола и тои съзтезател стана а болшинството не разбирате ама грам от коли
          Ти нали разбираш , поне за теб сме спокойни че разбираш от БМВ-та а ма да разбираш от коли ...... рано ти е още . Става въпрос за КОЛИ не за .... :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Grisha_bravo написа:
            а ти друга работа нямаш ли си
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 печени са съфоромниците.... кефи ме отговора (като начин на изразяване)
            coupe 1,8 16V

Коментар

superfiat написа:
              така.мисля че колеата с бмв-то и с гофчето има предвот това.карам голф3 gti 16v иска ли някой с bravo hgt да си направим един старт
              Трябва да бъде ама мнооо ТЪЪЪЪП. Колегата с гоуфо вземи се поинтересувай как върви ХГТто и тогава предлагай. Аз съм с купе и 1.8 на такова ГТИ му се пъна а на 3та почвам леееко да дърпам..... не се излагай
              coupe 1,8 16V

Коментар

!

beboka11, Я кажи на мене с какво ще ми скочиш??? Ако успееш да ме заинтригуваш утре тръгвам към софия Само гледай да си струва щото голфчета си наказвам и във Варна. Нещо което ще ми се опъне поне до 2-ра..... Ама като те гледам май си колекционер на вестник Авто труд и сега четеш модели и пускаш теми
                EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

beboka11 написа:
                  как е състезате ли ти от софия с БЕГАЧКАТА каде си бе, палячовци аз имам на зад повече километри от колко то вие на пред
                  Ей приятел давай да се разберем за днес,защото е неделя и е доста подходящо,да ти покажа БЕГАЧКАТА.Предлагам на метрото в Люлин или на Практикер на Обелско шосе?Чакам да пишеш в колко часа и да идвам!
                  Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

milen4o написа:
                    beboka11 написа:
                    Ей приятел давай да се разберем за днес,защото е неделя и е доста подходящо,да ти покажа БЕГАЧКАТА.Предлагам на метрото в Люлин или на Практикер на Обелско шосе?Чакам да пишеш в колко часа и да идвам!
                    Ти чакай ако нямаш друга работа,коллеги не разбрахте ли че тоз пубертет няма да се появи дори и някой с москвич да му предложи старт
                    forza la FIAT
                    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Бебоооо ,имам едно Фиат-че тука ,което е много навито да те пробва с М5-цата...Едно Типо 20VT... Ако пътя не ти е проблем иди до Израел и поразпитай за Лиран... Е тогава ще ядеш големия ... бой ПП:Всъщност к’во се занимавам с клавиатурни рацери!!!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

!!!!!!!!

beboka11 написа:
                        аи бе не съм от сф ама не ми пречи да дойда и да те устая сам да си говориш кажи сега с какво ще ми излезиш освен че съм далече казах ти ще доида нали си писал за тема голф ГТИ аи добре навих са да доида и да пробваш голфа с купето .... п.с. ама предполагам че пак няма да ми отг ... за ко ли продължавам да се хабя .... то са е видяло както каза колегата че и москвич да те пита за старт няма да се навиеш !!!!!!!!
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

мо9мчето с бмв-то влиза в форума.почва се

Коментар

кво става състезате ли а ти milen4o днес неможе утре да, а за движение то ако искаш даго спираме акоти пречи
                            бмв форевар м5

Коментар

superfiat написа:
                              мо9мчето с бмв-то влиза в форума.почва се
                              Давай човече от кога те чакаме

Коментар

Сега разбрах защо Бебоооо ни мачка всички Фиати с БМВ-то!Защото както се изразява,така и кара!И докато Фиатките се спукват от смях,Бебоооо разцепва мрака!И те така....
                                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                                X