Момчета кажете дали да се пробвам,че момчето ми отправи покана за старт.Колицата ми е Bravo без катализатор и без климатик,а купенцето си е е 1.8 сток.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 16V vs Fiat Coupe 1.8 16V
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=nRByY...e=channel_page Тук има леко стартче със 2-ка Купе,не е показателно за напред как ще се развие гонката,но поне на старт Бравото не отстъпва.Иначе тъкмо се прибирам,с Купето направихме старт.Само веднъж се тествахме,не повторихме.Вървяхме заедно,много равностойни са колите.Можеби ще ме мине леко на магистрала във много високите скорости.bravo 1.8 16V +
Коментар
-
Колеги Браво 1.8 16В пада с много на 400м. от Купе 1.8 16 В 0-100км./ч. Бравото пада с поне 15-20 метра защото е по бавно от 0-100км./ч. с 0.8 сек което от своя страна при движение 100км./ч. са около 22метра Дано разтълкувахте това което искам да ви кажа . Ето и линк за директно сравнение http://www.carexpert.ru/compare.php?...fiata-1995h18&Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tony66 написа:Лелее ти много бързо,и категорично ги сравняваш тез коли .Ами ако ти кажа,че 100 ги правя за 9 сек. П.С. Нищо лично колега,моите уважения,но това е от личния ми опит.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Tony66 написа:Лелее ти много бързо,и категорично ги сравняваш тез коли .Ами ако ти кажа,че 100 ги правя за 9 сек. П.С. Нищо лично колега,моите уважения,но това е от личния ми опит.bravo 1.8 16V +
Коментар
-
Tony66 написа:Лелее ти много бързо,и категорично ги сравняваш тез коли .Ами ако ти кажа,че 100 ги правя за 9 сек. П.С. Нищо лично колега,моите уважения,но това е от личния ми опит.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар