Момчета кажете дали да се пробвам,че момчето ми отправи покана за старт.Колицата ми е Bravo без катализатор и без климатик,а купенцето си е е 1.8 сток.
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=nRByY...e=channel_page Тук има леко стартче със 2-ка Купе,не е показателно за напред как ще се развие гонката,но поне на старт Бравото не отстъпва.Иначе тъкмо се прибирам,с Купето направихме старт.Само веднъж се тествахме,не повторихме.Вървяхме заедно,много равностойни са колите.Можеби ще ме мине леко на магистрала във много високите скорости.
Повече върт. момент, като огромен процент от него се достига при доста по-ниски обороти. Масата е почти еднаква. Това са +-вете на Купето, прецени си ...
Колеги Браво 1.8 16В пада с много на 400м. от Купе 1.8 16 В 0-100км./ч. Бравото пада с поне 15-20 метра защото е по бавно от 0-100км./ч. с 0.8 сек което от своя страна при движение 100км./ч. са около 22метра Дано разтълкувахте това което искам да ви кажа . Ето и линк за директно сравнение http://www.carexpert.ru/compare.php?...fiata-1995h18&
Лелее ти много бързо,и категорично ги сравняваш тез коли .Ами ако ти кажа,че 100 ги правя за 9 сек. П.С. Нищо лично колега,моите уважения,но това е от личния ми опит.
Лелее ти много бързо,и категорично ги сравняваш тез коли .Ами ако ти кажа,че 100 ги правя за 9 сек. П.С. Нищо лично колега,моите уважения,но това е от личния ми опит.
Бравото пипано ли е , нещо чипче ала бала
Чип едва ли ще има,прекъсвача му е на 6900 rpm.Колата си е сток,само няма катализатор и е фабрично без климатик,ако това е от значение.
наи добро време до 100 сам правил за 9,2 ама на 165/70/14 с 195/50/15 сам правил наи добро ускорение до за 9,7секп.с. поне толкова отчете джаджата с която ме замерваха
Коментар