Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бмв м5 vs фиат4е

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beboka11 написа:
    колеги първо ваште коли са много по леки за вас трябва астра турбаче и бие целия форум
    Тук има 1 тъпотия и едно нещо което се доближава до истината:1. като са по-леки ти кво дириш тука, нали ти пусна темата.2. за C20LETa ... нямам пряки наблюдения но имам приятел който не лъже за глупости той посещава сбирките на курниците-ОПЕЛ и се опасявам че за 1ви път от хиляди теми и мнения може да си прав
    coupe 1,8 16V

Коментар

MaxSpeed написа:
      beboka11,един приятел ти е навит за гонка с Panda 44 коня,ама кажи кога баща ти ще те заведе на полигона да се учиш и ще направим гонката
      аз имам една фиеста 1.1 карбораторче на гаЗ има ли смисал и аз да идвам
      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форума

Коментар

superfiat написа:
          секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форума
          Или бмв-то не иска да излезе на никой? Как някой да излезе като не се знае каде?
          Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

superfiat написа:
            Колега някои колеги го предизвикаха с тяхните Фиатки тои се прави че не е прочел коментара а като гледам и ти маи не си чел 2те теми целите
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

superfiat написа:
              Е как да им излезеш на колите на бебока като всичките са 1:24 или 1:18
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                superfiat написа:
                Е как да им излезеш на колите на бебока като всичките са 1:24 или 1:18
                Разцепи мрака тука хахаа

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                ex:Opel Kadett 1.3
                ex:Fiat 125p
                ex:Москвич 412

Коментар

Dikata_BG написа:
                  superfiat написа:
                  Колега някои колеги го предизвикаха с тяхните Фиатки тои се прави че не е прочел коментара а като гледам и ти маи не си чел 2те теми целите
                  чел съм всичко.а да не говориме че въпросния бебок живее точно до мен и постояно се караме за италиянските коли и за немските кочини.точно поради тази причина искам някой с малко по голяма кубатура от мойта да му разцепи шортите

Коментар

superfiat написа:
                    Dikata_BG написа:
                    superfiat написа:
                    чел съм всичко.а да не говориме че въпросния бебок живее точно до мен и постояно се караме за италиянските коли и за немските кочини.точно поради тази причина искам някой с малко по голяма кубатура от мойта да му разцепи шортите
                    Ау от кога люлин и Възраждане са на 2 метра един от дуг единия лъже другия маже А тоя бебок имали 15-16 години
                    Subaru B9 tribeca 3.0
                    Peugeot 307 04
                    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

смешник не Възраждане а връбница
                      бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                        superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлин
                        Subaru B9 tribeca 3.0
                        Peugeot 307 04
                        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

аааааааааа ясно за чочо говориш не за този с турбото
                          бмв форевар м5

Коментар

Dikata_BG написа:
                            beboka11 написа:
                            superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлин
                            живея в модерно предградие и съм съсед на човека с бмв-то тои е на 28 години.и ми омразна да ми плюе колата и марката.затова искам някой да му покаже какво значи фиат

Коментар

Абе ако тоя е наистина на 28 не е за на улицата а за ..... вярно не всички хора се развиват достатъчно бързо че да пораснат купи му един плюшен мечок и току виж за 2 години оспял да навакса първите 8
                              Subaru B9 tribeca 3.0
                              Peugeot 307 04
                              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

superfiat написа:
                                Dikata_BG написа:
                                beboka11 написа:
                                живея в модерно предградие и съм съсед на човека с бмв-то тои е на 28 години.и ми омразна да ми плюе колата и марката.затова искам някой да му покаже какво значи фиат
                                Не мога да ви разбера игричките и на двамата. Какви са тези постановки незнам.Този човек явно за първи път пише в авто-форум :D Ти ли го регистрира тук Не че не се срещат разни които мразят марката и се регват тук за да плюят , но този път май си му помогнал на този за форума.
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X