superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлин
живея в модерно предградие и съм съсед на човека с бмв-то тои е на 28 години.и ми омразна да ми плюе колата и марката.затова искам някой да му покаже какво значи фиат
Не мога да ви разбера игричките и на двамата. Какви са тези постановки незнам.Този човек явно за първи път пише в авто-форум :D Ти ли го регистрира тук Не че не се срещат разни които мразят марката и се регват тук за да плюят , но този път май си му помогнал на този за форума.
не в никакав случай не съм му помогнал аз,въпроса е такъв че от както си купих фиата не престава да ме ебава че е била кочина и да ми разправя как никой не разбирал от коли в този форум.иначе ми е френд но не и по отношениа на колите.вечния спор италия и германия.може някой от този форум да го просветли.инче момчето е карач спор няма.и не се сърдете на мене че се е регистрирал тук.
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлин
живея в модерно предградие и съм съсед на човека с бмв-то тои е на 28 години.и ми омразна да ми плюе колата и марката.затова искам някой да му покаже какво значи фиат
Не мога да ви разбера игричките и на двамата. Какви са тези постановки незнам.Този човек явно за първи път пише в авто-форум :D Ти ли го регистрира тук Не че не се срещат разни които мразят марката и се регват тук за да плюят , но този път май си му помогнал на този за форума.
не в никакав случай не съм му помогнал аз,въпроса е такъв че от както си купих фиата не престава да ме ебава че е била кочина и да ми разправя как никой не разбирал от коли в този форум.иначе ми е френд но не и по отношениа на колите.вечния спор италия и германия.може някой от този форум да го просветли.инче момчето е карач спор няма.и не се сърдете на мене че се е регистрирал тук.
Карач казваш че е Ами дай да видим я клипче, или поне да каже участвал ли е на някое мероприятие А тая буквичка М на БМВ-то за блясък ли се слага, или за екстра повер
Карач казваш че е Ами дай да видим я клипче, или поне да каже участвал ли е на някое мероприятие А тая буквичка М на БМВ-то за блясък ли се слага, или за екстра повер
Абе ici тоя бил карач а твоето Фиатче не е от наи бързите що тоя смешко с неговия немски КОЧ не се разкара до русе да видим на отсечка от около 600-700 метра дали ще може да те вижда още
Абе ici тоя бил карач а твоето Фиатче не е от наи бързите що тоя смешко с неговия немски КОЧ не се разкара до русе да видим на отсечка от около 600-700 метра дали ще може да те вижда още
явно ми влизате в положение,мноо е неприятно някой да ти говори постояно че караш щайга.затова не трябва6е да се заключва другата тема та да му се набие у главата коя кола е по добра.а колкото до буквата М само за красота е в случая
BMW, Mercedes & Audi са така наречените от мен "мутренски коли" защото ги карат някви еи такива дето си мислят, че като се качил в някаф дрегел без живи роднини и Оооооо станал недосегаем Бог.Нямам нищо протиф тези коли но да са на 1-2 години, че да не са чупят щото като са щупят и о маико мила направо им сачувстам за . Сега някой ще каже щом имаш пари за такава кола имаш пари да я подържаш! Не е така щото масово се кара БМВ 3ка и 5ца като на бебока от 1491 година които струват между 1500-4500лв зада може българския циганин да кара БМВ и защо отказа на колегата да се гониш с него: не ти е бил в класа. ами ако искаш пусни се с някое Ферари тях ги прави пак Фиат
БМВ не е кола само марка,особено за състезания !!!
Тука май малко се поизхвърли И на мене не са ми любими,но немога да отрека качествата на марката.За всеки влак си има пътници а именно заради това има толкова много марки,модели и т.н. на пазара за автомобили.
Аз не казвам нищо лошо за марката и не убиждам по никакъв начин тази кола,но иам в предвид че тоя тип коли са повече за лукс и за екстрите дето са в нея,а да не говориме че са апетитни коли за които няма разход под 10...дори и извънградско
ми незнам каква Мка трябва да се гони с ИЦИ няма ШАНШ ПОВЯРВАИТЕ МИ тая ве4ер разплаках едно БМВ Х 5 С КУПЕТО
Значи, по - добре да не си пилим нервитес детинщини, ако беше толкова сериозно това БМВ щеше да се чуе за него. Не виждам за сега да се е пуснал с някого. А и самата тема ме обижда... Марката не се казва фиатче а ФИАТ и е символична.А това, че М-ма не може да бие ици съм много несъгласен...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар