нешто гожориш за коли кадето идват на репатрак а не на хот аз неискам такава
Колега, извинявай ама направо си герой. Как успя в едно изречение да направиш 6 грешки? Евала!А сега за БМВ-то ти. Много си ми далече иначе бих се пробвал с моя нищожен дизел. Да видиш как се правят 2 автовоза лАстик Бъди реалист ако те набаря някой лош Фиат с твоя параход ще бъде ефекта Титаник. Демек ще те приземи много лошо.Не си пожелавай нещо което не искаш да ти се случи
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
нешто гожориш за коли кадето идват на репатрак а не на хот аз неискам такава
Успя да ми привлечеш вниманието!Ти да не би да си човека,дойто падна с много миналата седмица от едно 318is?А ако не си,ела да те видиме срещу 318-ката,пък после ако още не ти е узряла главата ще те пробваме и срещу Фиат.Един жокер-виж разработката на ludiq gsm в BMW форума
Абе брат тва е най-бързата гробница е в България няма кои да го бие коио хвани на ред ги кара и Ламбовци и Феррарита и т.н.Не падал срещу никиои щото е с 2,5 мотор бензин и пак е супер много куц де са пунтовците с по 1,4 турбо да го накажат в този момент.
Абе брат тва е най-бързата гробница е в България няма кои да го бие коио хвани на ред ги кара и Ламбовци и Феррарита и т.н.Не падал срещу никиои щото е с 2,5 мотор бензин и пак е супер много куц де са пунтовците с по 1,4 турбо да го накажат в този момент.
Ти не разбра ли ? Взимат турбото от 1.4 и го слагат на 1.6 и си търсят купета ! Тряя си в час с модата П.П Не разбрахте ли че с тва БМВ ша на натръшка целият форум
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Знам бе колега ся си продавам фиатката за да си взема като неговия Коч че много пъргав бил 0-100 9,5 секунди какво да кажат нашите купета на колегите дето го правят за около минута тва набиране от 0-100
може да не аз ги гледам на божури6те ама странното е 4е няма фиати
Да наистина няма бегачки[Фиати] там е място кадето комплексари с немски"бегачки" избиват комплекси като се гонят един с друг :D Колите им са по няколко хиляди кубика [винаги над 3000куб.см.] защото с по малко кубици под 3000 не вървят немските , включително и БМВ-то :D А ти си тръгнал да показваш някякви виртуални предимства на БМВ-то та дори не вярваш на каталози :D :D :D
Ти не разбра ли ? Взимат турбото от 1.4 и го слагат на 1.6 и си търсят купета ! Тряя си в час с модата П.П Не разбрахте ли че с тва БМВ ша на натръшка целият форум
Коментар