http://vbox7.com/play:ef592244Мам*а му много вървят тес баварки !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бмв м5 форевар
Collapse
X
-
Поне да каже дали колата е пипана нещо ,понеже няма да е никак честно да е пипана и да скача на стокови Фиат-иFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
beboka11 написа:къпе турбо я зима за 16 а бмв за 15и малкоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Kolegi izvinqvam se za latinicata no prosto ne sum u nas i tuka nqma kirilica ....Po temata za bmw-to toq moje li da mi obqsni K’fo ’’M5’’ e negovoto shtot pochva da me drazni tochno tozi motor na tazi 5-ta seriq se vzima ot 3-ki demek ako znaesh kak vurvi 3-ka s takuf motor izvadi ot onova uskorenie MNOOOgo tai kato 3-kata e po leka ot 5-cata i aide da se hvanem na bas che toq tip predi tfa e imal golf ili opel i sq veche koi e nai-vurvejen kato si s 2.5 motor ne si bog osuznai se malko i az obicham bmw no nemoga da si krivq dushata za tozi spor ...Aide pozdravi ot men i Sorry za latinicataFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
superfiat написа:blagun написа:beboka11 написа:къпе турбо я зима за 16 а бмв за 15и малкоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Изчетох цялата тема едвам стоейки на стола от смях Абе "колега" с туй префалено бмв,ама то мноу въри бре,ела да те пробвам колко много вървиш и понеже не си уточнил дисциплина,а и всички знаем че тия ваШте коли вървят горе-долу само на право,та значи пробата ще е на нещо като примерно Шипка.Какво ще кажеш ,а Да видим италиянка колко минути ще ти сложи до върха,а да забравих да кажа че мероприятието ще е на качване ,щото надолу и баба може А даже ако искаш да те улесня сега е момента като има сняг да ми "направиш" голяма разлика П.П.Абе колеги,що ги търпите такива?Идва и видиш ли го големия майстор на драга,ам метнете му един "бой" нагоре по Витоша с няколко минути разлика и му гледайте сеира П.П.Аве и друго се сетих,понеже Стамен повече харесва драга от мене,може да те пробва с Мареята колко ще му удържат силичките на твоя параходPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Изчетох цялата тема едвам стоейки на стола от смях Абе "колега" с туй префалено бмв,ама то мноу въри бре,ела да те пробвам колко много вървиш и понеже не си уточнил дисциплина,а и всички знаем че тия ваШте коли вървят горе-долу само на право,та значи пробата ще е на нещо като примерно Шипка.Какво ще кажеш ,а Да видим италиянка колко минути ще ти сложи до върха,а да забравих да кажа че мероприятието ще е на качване ,щото надолу и баба може А даже ако искаш да те улесня сега е момента като има сняг да ми "направиш" голяма разлика П.П.Абе колеги,що ги търпите такива?Идва и видиш ли го големия майстор на драга,ам метнете му един "бой" нагоре по Витоша с няколко минути разлика и му гледайте сеира П.П.Аве и друго се сетих,понеже Стамен повече харесва драга от мене,може да те пробва с Мареята колко ще му удържат силичките на твоя параход
Коментар
-
ivanko_rs написа:Изчетох цялата тема едвам стоейки на стола от смях Абе "колега" с туй префалено бмв,ама то мноу въри бре,ела да те пробвам колко много вървиш и понеже не си уточнил дисциплина,а и всички знаем че тия ваШте коли вървят горе-долу само на право,та значи пробата ще е на нещо като примерно Шипка.Какво ще кажеш ,а Да видим италиянка колко минути ще ти сложи до върха,а да забравих да кажа че мероприятието ще е на качване ,щото надолу и баба може А даже ако искаш да те улесня сега е момента като има сняг да ми "направиш" голяма разлика П.П.Абе колеги,що ги търпите такива?Идва и видиш ли го големия майстор на драга,ам метнете му един "бой" нагоре по Витоша с няколко минути разлика и му гледайте сеира П.П.Аве и друго се сетих,понеже Стамен повече харесва драга от мене,може да те пробва с Мареята колко ще му удържат силичките на твоя параходФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
///// написа:Тъкмо това му говорех на колегата - да видим колко минути ще е разликата щот’ много ми знае! Ама как нито вднъж не паднах от беемвета?Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
-
PUNTO JTD написа:///// написа:Тъкмо това му говорех на колегата - да видим колко минути ще е разликата щот’ много ми знае! Ама как нито вднъж не паднах от беемвета?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:PUNTO JTD написа:///// написа:Тъкмо това му говорех на колегата - да видим колко минути ще е разликата щот’ много ми знае! Ама как нито вднъж не паднах от беемвета?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
То е ясно, че детето иска да си поизтърка клавиатурата, нищо повече, ама и вие се кротнете малко, за да не му е интересно на хлапето да пише. А пък коментарите от сорта:"мен до ся BMW не ме е било" или "на баира СЕКФИ дизели минавам със хиляда сто и седемдесе" са малко ... как да кажа от същата категория като на бебока с BMW -то. Големи хора сме, дайте да се държим като такива.Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар