Не,не,не затворете темата,все пак защо да си говориме безмислици???Жорко им разбира-той все пак е главен инжинер в фирмата фиат,а относно неговите поддръжници им пожелавам късмет с карането на тази марка коли!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.6i с турбо от Фиат 1.4 vs................
Collapse
X
-
kotev89 написа:Не,не,не затворете темата,все пак защо да си говориме безмислици???Жорко им разбира-той все пак е главен инжинер в фирмата фиат,а относно неговите поддръжници им пожелавам късмет с карането на тази марка коли!!!
Коментар
-
Абе да не би в нивото на оборудване на пунтото на колегата да има буквичка Т и той да си мисли,че кара турбо пунтоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
WhitePower написа:И аз искам знимки На какво АФР карате и турбината с какво АР е и какъв Тримна колко разреди колата и със каква степен на сгъстяване е в момента ?ако от говориш на въпросите ми се нареждам до тебе с Пунто 1.4
Коментар
-
Ми да ти кажа тогава тъкмо се беше минало седмица от както си взех колата и виждах много коренна разлика,съгласен съм че не е уместно но просто на мномента бях много впечатлен от промяната на кончетата!Че не съм много прав не съм обаче и някои колеги много прекалиха с изказванията си!Фиат Пунто 1.6i turbo
Коментар
-
kotev89 написа:Простата причина че не съм го снимал е че няма с какво,преди имах самсунг д 600 с който го бях снимал за продажба,но това беше прерди време и е снимана само външно,сега телефона не работи и няма с какво да я снимам !fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:kotev89 написа:Простата причина че не съм го снимал е че няма с какво,преди имах самсунг д 600 с който го бях снимал за продажба,но това беше прерди време и е снимана само външно,сега телефона не работи и няма с какво да я снимам !Фиат Пунто 1.6i turbo
Коментар
-
kotev89 написа:coupe 2000 написа:kotev89 написа:Простата причина че не съм го снимал е че няма с какво,преди имах самсунг д 600 с който го бях снимал за продажба,но това беше прерди време и е снимана само външно,сега телефона не работи и няма с какво да я снимам !
Коментар
-
mnpenchev
kotev89 ако идваш към Бургас, ми намери номера в форума и звънни да се пуснем, 1,8 съм, сток, да видим колко бяга твойто и от сега ти казвам, че нищо няма да сложа за гонката, просто ми е любопитно колко ли ще върви това турбинирано 1,6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар