Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.6i с турбо от Фиат 1.4 vs................

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не,не,не затворете темата,все пак защо да си говориме безмислици???Жорко им разбира-той все пак е главен инжинер в фирмата фиат,а относно неговите поддръжници им пожелавам късмет с карането на тази марка коли!!!
    Фиат Пунто 1.6i turbo

Коментар

kotev89 написа:
      Не,не,не затворете темата,все пак защо да си говориме безмислици???Жорко им разбира-той все пак е главен инжинер в фирмата фиат,а относно неговите поддръжници им пожелавам късмет с карането на тази марка коли!!!
      Бате , вярвай ми че имам известни наблюдения за коне и вървене на Пунто специялно и не се дръж като ощипана мома , когато хората те питат за конкретни неща :D ... толкова ли е трудно да направиш една - две снимки на колата ? ... с отворен капак , разбира се ..ако одсмислиш правилно въпроса ми , ще има и други

Коментар

И аз искам знимки На какво АФР карате и турбината с какво АР е и какъв Тримна колко разреди колата и със каква степен на сгъстяване е в момента ?ако от говориш на въпросите ми се нареждам до тебе с Пунто 1.4
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          И аз искам знимки На какво АФР карате и турбината с какво АР е и какъв Тримна колко разреди колата и със каква степен на сгъстяване е в момента ?ако от говориш на въпросите ми се нареждам до тебе с Пунто 1.4
          Е браво , ти му зададе теми за размисъл за поне една седмица

Коментар

Абе да не би в нивото на оборудване на пунтото на колегата да има буквичка Т и той да си мисли,че кара турбо пунто
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

WhitePower написа:
              сега ще се започне едно Голямо ровене в google докато разбере какво означават повечето термини от въпроса ти Незнам само с какъв акъл се пуска тема като тази,какво се очаква?Всички да се чудим какъв ще е резултата межу 1.6 и 1.6 турбо?Ставаш смешен само докато си го помислиш...а да търсиш някой да ти се надъха за подобна гонка,вече си е чиста "голфаджийска" работа

Коментар

колеги ако ме питате изобщо не се занимаваите с лапешки неща според мен! Аман от деса дет нямат какво да правят....

Коментар

Простата причина че не съм го снимал е че няма с какво,преди имах самсунг д 600 с който го бях снимал за продажба,но това беше прерди време и е снимана само външно,сега телефона не работи и няма с какво да я снимам !
                  Фиат Пунто 1.6i turbo

Коментар

А защо въобще пускаш подобна тема?Не е ли ясен изхода от гонката?Това си е напълно безмислено фукане че ти е правена колата....като искаш толко да се правиш пусни тема в "тунинг" а не тука да скачаш с подобни смехории дали имало някой надъхан с 1.6 да се дърпа срещу твойто турбинирано!!!

Коментар

Ми да ти кажа тогава тъкмо се беше минало седмица от както си взех колата и виждах много коренна разлика,съгласен съм че не е уместно но просто на мномента бях много впечатлен от промяната на кончетата!Че не съм много прав не съм обаче и някои колеги много прекалиха с изказванията си!
                      Фиат Пунто 1.6i turbo

Коментар

kotev89 написа:
                        съгласен съм че не е уместно но просто на мномента бях много впечатлен от промяната на кончетата!Че не съм много прав не съм обаче и някои колеги много прекалиха с изказванията си!
                        каквото повикало , такова отговорило :D

Коментар

kotev89 написа:
                          Простата причина че не съм го снимал е че няма с какво,преди имах самсунг д 600 с който го бях снимал за продажба,но това беше прерди време и е снимана само външно,сега телефона не работи и няма с какво да я снимам !
                          А майстора ти няма ли фотоапарат или тел. с камера ?
                          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupe 2000 написа:
                            kotev89 написа:
                            Да и майстора това ми предлагаше,даже искаше филм да направиме за колата
                            Фиат Пунто 1.6i turbo

Коментар

kotev89 написа:
                              coupe 2000 написа:
                              kotev89 написа:
                              Да и майстора това ми предлагаше,даже искаше филм да направиме за колата
                              Ми ади де , праете го тоя филм , ко чакате ?

Коментар

kotev89 ако идваш към Бургас, ми намери номера в форума и звънни да се пуснем, 1,8 съм, сток, да видим колко бяга твойто и от сега ти казвам, че нищо няма да сложа за гонката, просто ми е любопитно колко ли ще върви това турбинирано 1,6

Коментар

Working...
                                X