_жоро_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.6i с турбо от Фиат 1.4 vs................
Collapse
X
-
kotev89 написа:uBoy написа:тука големи филми бе като си разцепвал толкова коли , дай някой клип поне да видим , да се изкефим и ние простосмъртните
Коментар
-
Tie написа:kotev_89 много бъркаш човека на който така смешно скачаш и предизвикваш Назобена кола с турбина е имал много преди ти самия да знаеш какво е това И да, сигурен съм че е много по-разбирач и от теб и майстора ти - съдейки по твойте писания по-горе
Коментар
-
Tie написа:И к’во - ставаш безсмъртен лиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
този младеж все повече ми напомня на един образ от Ст. Загора ли беше ... с неква Алфа 145 май , уж турбинирана в Италия ...така и не показа снимки , нито други данни освен некви измислени коне там ... та и той така все разправяше врели-некипели ...може и да се сетите за него , тук , в Алфата и май даже и в Ланчата доста оспами нещата
Коментар
-
kotev89 написа:Добре ОК отказвам се аз не се регистрирах тука да се карам с хората,или да си губа времето и да ви спора!Вие разбирате много повече,майсторите са ви по добри и колите по бързи,точка по въпроса!!!Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар