Майтапа настрана - дай сериозно поне бегло инфо какво сте правили по колата ти,а снимка дори и с тел-а на някой приятел съм сигурен че можеш да пуснеш 2-3
От Бургас имам един приятел от квартал меден рудник набор 90 е и тренира лека атлетика казва се Иван,като хода на море задължително минавам през него та тая година ако хода защо да не се пробваме!Относно това какво съм правил по пунтото,в нашия град доиде такова пунто 1.4 с турбо само че ударено аз отидох да вида какво е с намерението да си сваля това онова ако има здраво(нямам сенник от моята страна и едно ,две болчета по панела),но един приятел ми подхвърли че турбото не било засегнато,викнахме майстор и той каза същото,след което майстора взе каквото предцени(мисля че взе турбото и колекторните тръби)и взе колата да я прави,след една седмица я взех и това е ! Външен тунинг няма щото почти всички пари дето ги бях отделил за джанти и за тунинг отидоха почти по слагането на турбината!Знам че работи на 0.5 бара щото на 1 бар трябва да преправям много неща а на тоя етап няма да пипам нищо!
факти колко искаш , но не и от твоя страна ... досега знаем , че колата ти е 1,6 с поставени колектори и турбина от ГТ и работи на 0,5 бара Въпрос №1 - Как са сметнати конете след тунинга ? Въпрос №2 - Какво време дава на 400 м ? Въпрос №3 - Кога ще покажеш снимки под капака ?
Отг.№1 аз не стм правил турбото,по простата причина че не разбирам от такива неща,а майстора ми каза че той си изчислява (плюс-минус)колко коне са,а от моя страна аз си правя сметка при състезание с други коли и си предценявам!Отг.№2 в моя град се състезаваме на 200 метра и не гледаме секунди а коя кола е напредОтг.№3 смятам да продавам колата и от логическа гледна точка няма да я снимам,защото едва ли някой ще купи кола за която се говорат такива неща от типа "тя не ходи и за това и е сложил турбо" и т.н.п.п. аз исках просто да направа някоя гонка с някой които не е от града за по интересно!
ми аз съм от софия ,факта само че аз на 200 ния метър ми зацепват гумите е зле за мене демек на 200метра ще пада ) дай ми поне малко фандък , дай да се бегаме на 250 или на 290 метра ако искаш погледни темите във тунинг , и прецени сам дали искаш да се бегаш със НЕ стокови ГТ та
Коментар