Пич, ти изобщо качвал ли си се в хонда сивик и имаш ли представа как върви 90 коня такава? Ще ти кажа, че няма нищо общо с 90 коня на опел, фиат фолксваген и прочие :D Хората са си казали.. the power of dreams.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 16v vs Honda Civic 1.5 16v ?
Collapse
X
-
Xanos написа:Хондата е хечбек, 94-та година или 95 не съм много сигурен, ще ви излъжа. Само с спортен филтър е тя. Бравото ми е с спортно гърне и спортен филтър. И въпреки тва съм доволен.. Специално на Браво в клас до 1.6 винтилиран мотор няма кой да му излезе. Гонил съм се и с тигра 1.6 16в екотек и резултата пак беше в моя полза. Колите са на мой приятелиFiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
Xanos написа:Е, естествено, че не говора за разработки на мицубиши, ниссан, мазда и прочие, който ти вадят от 1.6 двигател по 170-180 коня. Говоря за кола от нашия клас... Ако не вярваш прати някаква кола до 1.6 винтилка с къвто иска мотор да е, да видиш че няма да и се дам. Даже и на Хонда Сивик 1.6 16в ще съм не по назад от кола две зад нея. Гонил съм се и с Астра 1.6 пълна инжекция + спортен филтър и спортна генерация.. тия астри ги водят по 101 коня и вървят доста. Пак съм първи на финала.. Алфа 145 Жуниър 102-3 коня колко ги водят там пак е зад мене. Ако някой не вярва мога да организирам гонки с тия коли и в близките дни да кача клипове, понеже колите които изброих са на мои приятели и всяка вечер сме навънка заедно :D
Коментар
-
bob_fcls написа:EEE колега браво,мноооого ми е кеф,че си наказал тия оризаджи.....а относно другите колеги осъзнайте се малко тва е фиат форум.....стига сте нападали колегата аз също смятам,че бравото 1.6 16в върви доста добре....и има малко коли с тоя обем,тегло и конски сили дето могат да го накажат....coupe 1,8 16V
Коментар
-
Александър1982 написа:bob_fcls написа:EEE колега браво,мноооого ми е кеф,че си наказал тия оризаджи.....а относно другите колеги осъзнайте се малко тва е фиат форум.....стига сте нападали колегата аз също смятам,че бравото 1.6 16в върви доста добре....и има малко коли с тоя обем,тегло и конски сили дето могат да го накажат....Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Бтв, за колегата който говореше за корса ГСИ 1.6 16в снощи се гоних с такава и ми направи 1 рейс разлика, не 5 И пак ви казвам ей.. като в всеки форум и тука има хора който чакат само за нещо да се заядат пичове осъзнайте се не съм казал че карам най бързата кола.. ако исках кола за състезания нямаше да си взема 1.6I NEED SPEED!
Коментар
-
Xanos написа:Пич, ти изобщо качвал ли си се в хонда сивик и имаш ли представа как върви 90 коня такава? Ще ти кажа, че няма нищо общо с 90 коня на опел, фиат фолксваген и прочие :D Хората са си казали.. the power of dreams.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Xanos написа:Бтв, за колегата който говореше за корса ГСИ 1.6 16в снощи се гоних с такава и ми направи 1 рейс разлика, не 5 И пак ви казвам ей.. като в всеки форум и тука има хора който чакат само за нещо да се заядат пичове осъзнайте се не съм казал че карам най бързата кола.. ако исках кола за състезания нямаше да си взема 1.6coupe 1,8 16V
Коментар
-
Колега най-вероятно си се дърпал с Сивик В-тек е, както каза колегата по горе.В-тек е е е много рядко срещан вариант при Сивик 1.5.Разликата е че въпросната в-тек вклучва всички 16 клапана в работа едва след 3000 оборота, заради което и най вероятно си и взел старта и после сте варвели наравно.VTS 16V
Коментар
-
Dandi написа:Колега най-вероятно си се дърпал с Сивик В-тек е, както каза колегата по горе.В-тек е е е много рядко срещан вариант при Сивик 1.5.Разликата е че въпросната в-тек вклучва всички 16 клапана в работа едва след 3000 оборота, заради което и най вероятно си и взел старта и после сте варвели наравно.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар