Здравейте фиат маняци. Кой според вас ще е първи на 400 метра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 16v vs Honda Civic 1.5 16v ?
Collapse
X
-
Хондата е хечбек, 94-та година или 95 не съм много сигурен, ще ви излъжа. Само с спортен филтър е тя. Бравото ми е с спортно гърне и спортен филтър. И въпреки тва съм доволен.. Специално на Браво в клас до 1.6 винтилиран мотор няма кой да му излезе. Гонил съм се и с тигра 1.6 16в екотек и резултата пак беше в моя полза. Колите са на мой приятелиI NEED SPEED!
Коментар
-
Xanos написа:Ама е много важен старта в тая гонка. Понеже на старта като му издърпах и оставахме до край така 3 коли зад мен си седеше от старта до финалаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ами момчето с хондата бъзикаше един друг приятел с ланча 1.6 интеграле да се пуснат, че ше му бегал и му казах да се дърпаме ако иска и се нави. Всички ми казваха нема смисал ше ти бега тая хонда варви.. обаче уви, 2 от 2 После оправданието беше, че хондата е била с 13ки и много въртяла гуми Ама им казах нека сложат 14ки или 15ки и пак ше се пуснем нема проблем. Не съм се качвал в друго такова браво, ама мойто го взех нов внос преди 2-3 месеца на 120 000 км реални и двигателя не е издухан въобще, то си личи като натиснеш газта.. има яко рязI NEED SPEED!
Коментар
-
Xanos написа:Хондата е хечбек, 94-та година или 95 не съм много сигурен, ще ви излъжа. Само с спортен филтър е тя. Бравото ми е с спортно гърне и спортен филтър. И въпреки тва съм доволен.. Специално на Браво в клас до 1.6 винтилиран мотор няма кой да му излезе. Гонил съм се и с тигра 1.6 16в екотек и резултата пак беше в моя полза. Колите са на мой приятелиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Е, естествено, че не говора за разработки на мицубиши, ниссан, мазда и прочие, който ти вадят от 1.6 двигател по 170-180 коня. Говоря за кола от нашия клас... Ако не вярваш прати някаква кола до 1.6 винтилка с къвто иска мотор да е, да видиш че няма да и се дам. Даже и на Хонда Сивик 1.6 16в ще съм не по назад от кола две зад нея. Гонил съм се и с Астра 1.6 пълна инжекция + спортен филтър и спортна генерация.. тия астри ги водят по 101 коня и вървят доста. Пак съм първи на финала.. Алфа 145 Жуниър 102-3 коня колко ги водят там пак е зад мене. Ако някой не вярва мога да организирам гонки с тия коли и в близките дни да кача клипове, понеже колите които изброих са на мои приятели и всяка вечер сме навънка заедно :DI NEED SPEED!
Коментар
-
Xanos написа:Е, естествено, че не говора за разработки на мицубиши, ниссан, мазда и прочие, който ти вадят от 1.6 двигател по 170-180 коня. Говоря за кола от нашия клас... Ако не вярваш прати някаква кола до 1.6 винтилка с къвто иска мотор да е, да видиш че няма да и се дам. Даже и на Хонда Сивик 1.6 16в ще съм не по назад от кола две зад нея. Гонил съм се и с Астра 1.6 пълна инжекция + спортен филтър и спортна генерация.. тия астри ги водят по 101 коня и вървят доста. Пак съм първи на финала.. Алфа 145 Жуниър 102-3 коня колко ги водят там пак е зад мене. Ако някой не вярва мога да организирам гонки с тия коли и в близките дни да кача клипове, понеже колите които изброих са на мои приятели и всяка вечер сме навънка заедно :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Като тръгнах да си търся кола бях с ясната представа, че искам Астра ГСИ... доказана бегачка за не много пари. В последствие обаче вземах фиат и честно да ти кажа никога не съм бил привърженик на тази марка преди да си купя бравото. Сега обаче е друго.. и нито съм сектант нито съм много бърз или прочие.. но се убедих, че за 1.6 мотор бравото върви многоI NEED SPEED!
Коментар
-
Xanos написа:Е, естествено, че не говора за разработки на мицубиши, ниссан, мазда и прочие, който ти вадят от 1.6 двигател по 170-180 коня. Говоря за кола от нашия клас... Ако не вярваш прати някаква кола до 1.6 винтилка с къвто иска мотор да е, да видиш че няма да и се дам. Даже и на Хонда Сивик 1.6 16в ще съм не по назад от кола две зад нея. Гонил съм се и с Астра 1.6 пълна инжекция + спортен филтър и спортна генерация.. тия астри ги водят по 101 коня и вървят доста. Пак съм първи на финала.. Алфа 145 Жуниър 102-3 коня колко ги водят там пак е зад мене. Ако някой не вярва мога да организирам гонки с тия коли и в близките дни да кача клипове, понеже колите които изброих са на мои приятели и всяка вечер сме навънка заедно :Dcoupe 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар