Така невинната гонка вече се състоя, никой не изкаше да се прави на рацер но така се случи.Старта беше летящ с около 70-80 от трета, той каза от 4та (но той тамън е бил с около 2000мин-1 - с Мв=305 Нм ) до 145-моя прекъсвач.Пътниците бяха с по равно тегло. Купето е 1180кг Капата 1510 .... знам че класа на колите няма общо но така се случиАко някой има опит с такива мотори един срещу друг нека сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat coupe 1.8 vs Lancia Kappa 2.4 5.20 JTD 136hp
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Re: fiat coupe 1.8 vs Lancia Kappa 2.4 5.20 JTD 136hp
Александър1982 написа:Така невинната гонка вече се състоя......Ако някой има опит с такива мотори един срещу друг нека споделиmnpenchev написа:Колега извинявай но от поста ти нищо не се разбира.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
от началото (70-110 някъде) бяхме с абсолютно равни предници, до 145 той беше зад мен на 1.5-2 Доста измъчена битка, аз от началото въобще се не надявах да му се опра (помислих си че е 5.20 20в) и после му помахах през джама да спре за да го питам за мотора му и останах още по-изненадан че е ЖТДтоИ накрая му викам "бе има ли значение важното че е италянка", защото италянките усобенно в северозападна бледнеят пред вектра астра голф и пасатcoupe 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар