Защо не приемеш предложението на колегата Bimero?Както виждам той ти предлага 100лв за една гонка ако не ти вземе поне 15м.Ако казваш, че държиш ГСИ, то взимаш веднага 100лв. Аз лично не виждам какво губиш. Демек директно отиваш, взимаш 100лв и се прибираш. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моя автомобил,ускорение с видео
Collapse
X
-
Valiosport написа:Здравей, имам клип но не е от място а от втора от 2000 оборота, и скоро няма да мога да направя клип защото ми протече хидравликата http://vbox7.com/play:b0d4d7190e на клипа съм със зацапан дебитомер и 255/45/17 гуми, имам клип как карам със 180км/ч но не съм го качвал...Сега с изчистен дебитомер набира повече и като сложа 15-ките отпред ще направя клип от място, тези гуми с които карам сега са извън допустимите граници и при скорост от 100 съм реално с 95 км/ч...Didich, аз слагам телефона на волана отгоре и го хващам с тиксо :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Еййй не го пожалихте Вали ама хич, докато не се видят с някой да покарат тука само си хабим клавиатурите.Вимо, на теб и двете ти коли са доста правени и олекотени, няма да има смисъл изобщо да се пускаш със стоков голф АРЛ Вали, ако имаш идване към София звънни ще се видим и ще замерим, ако не с летните, то със зимните гумиpunto HGT
Коментар
-
BO написа:Защо не приемеш предложението на колегата Bimero?Както виждам той ти предлага 100лв за една гонка ако не ти вземе поне 15м.Ако казваш, че държиш ГСИ, то взимаш веднага 100лв. Аз лично не виждам какво губиш. Демек директно отиваш, взимаш 100лв и се прибираш. :PТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар