Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моя автомобил,ускорение с видео

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slav4o_vt написа:
    Иначе тоя голф много лек, то едно саксо ВТС 1.6 тежи толкова долу-горе и е 118 кс. Как ли е срещу пунто ХГТ ?
    Карал съм с/у такова саксо и е отзад, колко е читаво незнам, но беше без задни седалки оголено на ламарина и с генерация на суперспринт, скача на старта и края на втора почвам да го отминавам, на края на 3 та е кола и повече отзад, но пак казвам, може да попадна на друго, което да ми вземе акъла, нищо не се знае докато не се пробва на чертата Тая тема май е за клипчета с ускорение, а май го обърнахме на стийт рейсинг За клипчето с корадото и алфата:корадот 0-100км/ч - 8,3 секалфата 0-100км/ч - 8,4 секгледам и на двете коли след конските сили има + /плюсче/, явно алфата е по добре пипната и то доста след като толко му слага на корадото от всяка скорост, другото е на корадото да са му умряли кончетата ако компресора е тръгнал да дава фира.
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      slav4o_vt написа:
      Иначе тоя голф много лек, то едно саксо ВТС 1.6 тежи толкова долу-горе и е 118 кс. Как ли е срещу пунто ХГТ ?
      Карал съм с/у такова саксо и е отзад, колко е читаво незнам, но беше без задни седалки оголено на ламарина и с генерация на суперспринт, скача на старта и края на втора почвам да го отминавам, на края на 3 та е кола и повече отзад, но пак казвам, може да попадна на друго, което да ми вземе акъла, нищо не се знае докато не се пробва на чертата Тая тема май е за клипчета с ускорение, а май го обърнахме на стийт рейсинг За клипчето с корадото и алфата:корадот 0-100км/ч - 8,3 секалфата 0-100км/ч - 8,4 секгледам и на двете коли след конските сили има + /плюсче/, явно алфата е по добре пипната и то доста след като толко му слага на корадото от всяка скорост, другото е на корадото да са му умряли кончетата ако компресора е тръгнал да дава фира.
      И аз мисля, че нещо инфото за колите от клипа не е читаво. Не може алфата толкова да го дърпа. Все едно корадото е 1,1 двигател.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Princo написа:
        Golf 4 2.0 GTI яде доволно шамари от мапнато стило 1.9 ...
        Колега, сам не си вярваш, искаш другите да ти повярват...И само да ти кажа, че бъркаш модификациите, при голф 4 няма 2.0 GTI Има 2.0 кубика мотор, но той е 115к.с и изобщо не се води GTI, голямо постижение, да биеш атмосверен голф 4 с ремапнато Стило :D GTI версията при голф 4 е 1.8T 150к.с и 180к.с(версията с 6-те скорости), както и дизеловото 1.9 TDI GTI И трите коли нямаш шанс срещу тях, дори и да успееш по някаква случайност с някакъв по-агресивен софтуер, залъгваш само себе си, че върви повече...И да не забравяме, че всяка от тези коли също може да се ремапне...Направи клип как отнасяш GTI, ще се радвам да го видя, колега
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колега, живея в провинцията и тук хората като мен си правят гонките на извънградските пътища, а не драг рейсинг. Като казвам, че колата върви доста добре имам предвид доста фактори, като управлението, спирачките, окачването и прочие. На прав участък от старт въпросния Голф2 1.8ГТ 108кс мисля, че беше мотора(не съм сигурен) Голф 2-3 2.0 115кс може и да ме изпреварят, не съм се състезавал. Но на "стриит рейсинг" нямат шанс. Няколко пъти сме се гонили, проверено е :D А да не споменавам и Голф 3 1.6 101кс - него даже съм го отказал от гонките. Бравото е слабо в сравнение с "бегачките", не казвам, че е кой знае какво, но си се представа чудесно. Бай дъ уей кажи ми кои Фолксвагенчета пълни инжекциони вървят с обикновенна газова безпроблемно и на дълъг път разхода пада на 7-8л/100км при икономично шофиране ? Поздрави!
          Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
          Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now

Коментар

Bravo_16v_103hp написа:
            Колега, живея в провинцията и тук хората като мен си правят гонките на извънградските пътища, а не драг рейсинг. Като казвам, че колата върви доста добре имам предвид доста фактори, като управлението, спирачките, окачването и прочие. На прав участък от старт въпросния Голф2 1.8ГТ 108кс мисля, че беше мотора(не съм сигурен) Голф 2-3 2.0 115кс може и да ме изпреварят, не съм се състезавал. Но на "стриит рейсинг" нямат шанс. Няколко пъти сме се гонили, проверено е :D А да не споменавам и Голф 3 1.6 101кс - него даже съм го отказал от гонките. Бравото е слабо в сравнение с "бегачките", не казвам, че е кой знае какво, но си се представа чудесно. Бай дъ уей кажи ми кои Фолксвагенчета пълни инжекциони вървят с обикновенна газова безпроблемно и на дълъг път разхода пада на 7-8л/100км при икономично шофиране ? Поздрави!
            Колега недай си боже да срещнеш голф 2 гти 112 к.с. ама в добро състояние и няма да ти се вярва какво ще стане, ще си гледаш в краката дали си дал газ! За разхода, ако е с газов инжекцион ще догони и този разход който си посочил +- 1 литър! Не съм фен на Холцвагените, не съм имал! Карам само Алфа Ромео засега, но на черното няма как да кажа че е бяло! Да беше поне с 1.8 16V Фиата че да си мислиш за гонка някаква, без значение дали ще е драг на професионална техника или стрийт рейсинг!
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
            Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
            Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+

Коментар

В подкрепа ще кажа , че преди около 3-4седмици се сблъсках с един Голф 2 89 или 90г. не съм сигурен точно , да ли е 2,0 или 1,8 също не знам само знам , че отпред на решетката пишеше G60 и бога ми не съм вярвал че 25 годишна кола може да върви така..... Правихме някъв смешен драг опит с едно БМВ 530D 184кс. никакъв шанс.....
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
                В подкрепа ще кажа , че преди около 3-4седмици се сблъсках с един Голф 2 89 или 90г. не съм сигурен точно , да ли е 2,0 или 1,8 също не знам само знам , че отпред на решетката пишеше G60 и бога ми не съм вярвал че 25 годишна кола може да върви така..... Правихме някъв смешен драг опит с едно БМВ 530D 184кс. никакъв шанс.....
                Голф 2 с 2.0 мотор няма, 1.8 са при голф 2 и Г60 няма как да го стигнеш ако е такъв и ако е в кондикция за гонки фабрично е 160к.с., а има една друга версия при голф 2 G60 Limited Edition серийно излизат 210к.с. но такъв почти няма къде да видиш...Отгоре колегата над мен беше казал че дърпа голф 2 112 малкото ГТИ, имал съм такава кола серийно ускорява за 9.3 до 100км/ч, срещу такъв нямаш шанс и с Браво 1.8 да не говорим за 1.6 :D Колкото до разхода на газ никога не съм имал кола с газ, пък и някак не се връзва да си купувам спортна кола с газ... С бензиновите бегачки съм приключил, такава кола имах преди 7-8 години, вече съм на тема TDI-та с големи турбини :P

Коментар

Вали, направи един клип на АРЛ-чето с ускорение да видим дизелчето как навървява, трябва и аз да пробвам на пунтото, обаче сам в колата, че все ми се падат едни оператори по 100-115кг и не мога да "откина"
                  punto HGT

Коментар

Вземи ме мен (75-80кг) знаеш ли как ще дръпнеш Продължавам да мисля, че няма смисал да се сравнява масов двигател на Браво, с напомпани рядкости на Голф. Как може 103 коня да бият 150-160? Нека да се сравнят двамата модела с 1,6 двигателите. Какво мислите ще стане? Иначе щом сравнявате Браво 1,6 и Голф ГТИ, нека да сравним и Голф 1,6 (100к.с) с Браво ХГТ?Бай дъ уей скоро се гоних с един Голф3 по пътищата. Гледам пише на него 1,8, а не може да ми дръпне и половин кола, но имаше трафик и не можех да го изпреваря-за това карах зад него. Спряхме и двамата да зареждаме и като се заговорихме, момчето каза, че това 1,8 било моно...75коня. Голямо разхищение на кубатура

Коментар

Kay_ написа:
                      Вземи ме мен (75-80кг) знаеш ли как ще дръпнеш
                      Нямаш проблеми, но имаш ли хубав телефон за клипчета, че и това ми липсва, че моята нокиа е72 не е за тия работи Ако тръгнем да сравняваме моторите по кубатура май няма да има кой да бие хондовите мотори
                      punto HGT

Коментар

E значи няма да стане моята е Н70 Нокиа.хахах Това В-тек си е чудо на техниката. Един приятел има такава 1,3 (нз колко коня е) това 170-180 си държи на магистралата без проблем.

Коментар

Една интересна статия за моторите, а дали е вярна не мога да кажа http://fakti.bg/avto/116123-nai-nade...sichki-vremena
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            Вали, направи един клип на АРЛ-чето с ускорение да видим дизелчето как навървява, трябва и аз да пробвам на пунтото, обаче сам в колата, че все ми се падат едни оператори по 100-115кг и не мога да "откина"
                            Здравей, имам клип но не е от място а от втора от 2000 оборота, и скоро няма да мога да направя клип защото ми протече хидравликата http://vbox7.com/play:b0d4d7190e на клипа съм със зацапан дебитомер и 255/45/17 гуми, имам клип как карам със 180км/ч но не съм го качвал...Сега с изчистен дебитомер набира повече и като сложа 15-ките отпред ще направя клип от място, тези гуми с които карам сега са извън допустимите граници и при скорост от 100 съм реално с 95 км/ч...Didich, аз слагам телефона на волана отгоре и го хващам с тиксо :D

Коментар

голям мъртвец наистина, и то при положение, че на VAG-овете половината уред почти показва до 100км/ч
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

didich написа:
                                Една интересна статия за моторите, а дали е вярна не мога да кажа http://fakti.bg/avto/116123-nai-nade...sichki-vremena
                                М даа на x20se за един живот му трябват 3-4 опел-ски купета

Коментар

Working...
                                X