А бе, някой да знае, някоя програмка за андроид, с която да засека ускорението на колата през gps. Че ми е интересно сега, след ремонта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моя автомобил,ускорение с видео
Collapse
X
-
didich написа:Всичко зависи от това в какво състояние е съответната кола с/у която се пуска, защото повечето коли, които се карат са 6-та ръка и обикновенно динамиката на автомобила не е това, което трябва да бъдеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:didich написа:Всичко зависи от това в какво състояние е съответната кола с/у която се пуска, защото повечето коли, които се карат са 6-та ръка и обикновенно динамиката на автомобила не е това, което трябва да бъдеpunto HGT
Коментар
-
Голф 1 ГеТеИ...голф два ГеТеИ...голд три ГеТеИ...(Както се пее в една песна )Добре де колега. Аз съм далеч от мисълта, че Браво/а 1,6 е сила не виждана. Все пак е МАСОВ сериен автомобил. Сега ГТИ-тата са си силни двигатели. Ама през два коментара Голф, та Голф...форума ли ви закриха? Мисля, че е нормално 1,6 да не върви колкото ГТИ, какво остава за Лимитед Едишън-и. Разбирам фенове на всякакви марки има. Дидич-а го каза най-правилно ...зависи кой курник е в по-добро състояние. А пък и това да се натискаме на права не ми е по вкуса. Такива по правите колко ме режат и после като дойдат завоите съм им закачен на задната броня... Със здравеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Valiosport написа:Вие се бъзикате с голф 2, ама малко коли се опират на GTI 8 клапана в класа му, а за GTI 16v KR да не говорим...За G60 и G60 Limited Edition изобщо няма да споменавам даже...punto HGT
Коментар
-
didich написа:Valiosport написа:Вие се бъзикате с голф 2, ама малко коли се опират на GTI 8 клапана в класа му, а за GTI 16v KR да не говорим...За G60 и G60 Limited Edition изобщо няма да споменавам даже...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Ам пускаш на диктофон, като потеглиш викаш старт, като стигне 100 викаш стоп. Аз така направих. Се пак малко неточно. С някаква стойка или по-някаф начин с тиксо овиваш телфона да снима. Аз с моя така направих един друг път, ама се оказа че не снима целия километраж, после се оказа че съм затулил и микрофона и се ядосах. Интересуваше ме по-скоро да видя за колко секунди прави от 100 до 140. Доколкото бях гледал трябва да се получава за около 10 сек.Иначе тоя голф много лек, то едно саксо ВТС 1.6 тежи толкова долу-горе и е 118 кс. Как ли е срещу пунто ХГТ ?
Коментар
-
1 път съм се пускал с Голф 3 2.0 115 коня 3 врати хеч. Пича беше сам. Аз бях с 1 мацка. Каза, че колата е с "правена генерация". Не знам какво означава това според него и до колко му помага или по-скоро пречи. Гонката беше от 0 до 120, защото нямаше място за повече. От старта до края ме водеше точно с 1 броня.Далеч съм от мисълта, че Браво 1.6 е голяма сила. Знам й възможностите и смея да твърдя, че тези коне в това купе се представят много добре. И смея да твърдя, че е сила спрямо конкурентите си.Най-важното е, че ми прави адски кеф да си я карам. Има супер еластична 5-та. Такава, каквото не съм срещал в малкото други коли, които съм карал до сега (само около 15). На 5-та мога да карам с 40, мога и с 200. Като имам 1500 оборота, мога да изкачвам баир без да ми се налага да връщам с по 10 предавки надолу.
Коментар
-
Kay_ написа:Голф 1 ГеТеИ...голф два ГеТеИ...голд три ГеТеИ...(Както се пее в една песна )Добре де колега. Аз съм далеч от мисълта, че Браво/а 1,6 е сила не виждана. Все пак е МАСОВ сериен автомобил. Сега ГТИ-тата са си силни двигатели. Ама през два коментара Голф, та Голф...форума ли ви закриха? Мисля, че е нормално 1,6 да не върви колкото ГТИ, какво остава за Лимитед Едишън-и. Разбирам фенове на всякакви марки има. Дидич-а го каза най-правилно ...зависи кой курник е в по-добро състояние. А пък и това да се натискаме на права не ми е по вкуса. Такива по правите колко ме режат и после като дойдат завоите съм им закачен на задната броня... Със здравеFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Golf 4 2.0 GTI яде доволно шамари от мапнато стило 1.9 ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Golf 4 2.0 GTI яде доволно шамари от мапнато стило 1.9 ...Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар