Аба няма ли за тебе youtube , стига с тоя миризлив фацебук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моя автомобил,ускорение с видео
Collapse
X
-
Bane
-
не е от най леките тва е купе 5 демек 1050 кг с мен 1150, може и по лека да е, все пак колата е с цял интериор, напълно оборудвана. Колата съм я замерил с доста други коли, и 2.0 мотор ако не е баран не може да ме дръпне , та дори и с генерация да е .... освен ако няма някой валове естествено. Колата заводски е 100 коня, има глава, от 1.6, бутала от 1.3 и ск. кутия от 1.3 , цяла по голяма генерация, и комп с настройски от 1.6. Колата има още доста потенциал, тъй , като по колата има части от всякви хонди, но тва са заводски а не тунинг части. Учудва ме, защото от скоро си взех хонда, и мислех, че само на ускорение от 0 до 100 върви , но се оказа, че се заблуждавам, от летящ старт до 220 колата преби доста по сериозни коли на нютони и на конски сили, като Бмв 320 (150hp + чип) гоуф (130hp + чип и генерация) БМВ Х5 и Х6 (3.0д 230hp) и още много други коли по 2.0 кубика дори и барани (което е най учудващо , че на горе ги настига)Колега, не се заблуждавай, че колата върви заради килограми, просто върви щото е хонда. Аз с фиатчето ми (пунто jtd 86 + remap + генерация) падах от заводска хонда 100 коня с 1 кола на драг и с доста на летящ старт, въпреки по силния мотор и доста повечето нютони си падам и те тва е Виж кво става с барано 1.5 представи си барано 1.8 с тунинг части кво ще прави ей го и топ спийда на 1.5 https://www.youtube.com/watch?v=XfvtX5jrA_4
Коментар
-
http://youtu.be/kt7GvNuxnNMи аз да се запишаНе е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
BUMAR написа:http://youtu.be/kt7GvNuxnNMи аз да се запишаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
jimi69, колата върви защото е пипана, а и големия и + е, че си излиза лекичка още от завода и не е нужно да сваляш каквото и да било от нея за да подобриш вървежа. Карах няколко пъти с такава пипана хонда и ме бие с около 1 кола, човека твърдеше, че е малко над 1 тон, но като я качи на кантара се оказа, че е 950кг с пълно оборудване + газова уредба , ако колата е сток с тия 100к.с. ще и е малко по трудно да ми скочи с 1 кола и да не мога да я стигна , пунтото е малко над 1200кг. с мен, сещай се как ще е пунтото ако е поне 200кг. по леко, гаранция ще влезе в 15-ките на 402м Тая хонда с която се мерихме на Кондофрей даде най добро време 16,14сек.Като за мотор 1,5 си е без коментар, но след доработките, преди това си е нормална кола с мотор 1,5punto HGT
Коментар
-
Moйта я дават 1060 по талон има и по големи спирачки и допълнителни щанги. при хондата е добре, че взимаш различни части от малки и големи мотори и правиш ненормален хибрит, + тунинг части става страшна кола. С тунинг на фиат не съм запознат но не са особено бързи...Имай на впредвид , че и тежките модели по 1200кг вървят доста , пък да не ти казвам, че джип CRV сток мотор , с някой леки доработки дава 15 на драг :DКарал съм и фиат браво 2.0 20в с генерация и интейк ...... нищо общо с ВТИ 1.6 или 1.8На Фиат според мене най доброто е JTDFiat 188a7000 пада от сток 1.5 100 коня купе на едни килограми..... (фиата чипосан обаче!!!)
Коментар
-
didich написа:jimi69 написа:На Фиат според мене най доброто е JTDКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар