можеше да припаднеш доволно амабитката нямаше да е равностойна и аз мисля като колегата че надали ще се появи някойатмосферен италянец за сверка......иначе турбинатори има колкот щешhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3213904_n.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моя автомобил,ускорение с видео
Collapse
X
-
Колеги колата сега както е с тия гуми е в 14-ките,а ако се пусна със слик или полуслик може и до високи 13 да слезе,но това ще се разбере вече на мерилката.Но иначе CRX-a има потенциал за средна и да се надяваме ниска 13-ка.И колеги недейте да спорите коя кола ще ме дръпне,мисля че няма да се намери някой да дойде от другия край на БГ или аз да отида, за една дръпка.
Коментар
-
Колеги днеска направих замерване с I-Phone,програмката я знаете тъй като човека не можа да ми прати снимка на дисплея ще ви изпиша резултатите:0-60MPH 6.06сек- тука резултата е слаб защото пак повтарям не си иска гумите и тука бях пренуден да тръгна нормално без да давам газ за да зацепи!0-60’(фута ли е нзнам)-2.47сек 23.6MPH1/4 миля-14.15 119.1MPHMax Speed 105.9 MPH -не знам защо се разминава със скоростта на 400м,ако някои може да ми обясни??В колата бяхме 2-ма аз 100кг и приятеля 85кг,настроихме програмата с 4 инча rollout
Коментар
-
pano написа:Колеги днеска направих замерване с I-Phone,програмката я знаете тъй като човека не можа да ми прати снимка на дисплея ще ви изпиша резултатите:0-60MPH 6.06сек- тука резултата е слаб защото пак повтарям не си иска гумите и тука бях пренуден да тръгна нормално без да давам газ за да зацепи!0-60’(фута ли е нзнам)-2.47сек 23.6MPH1/4 миля-14.15 119.1MPHMax Speed 105.9 MPH -не знам защо се разминава със скоростта на 400м,ако някои може да ми обясни??В колата бяхме 2-ма аз 100кг и приятеля 85кг,настроихме програмата с 4 инча rolloutPower Under Pressure
Коментар
-
pano написа:Колеги днеска направих замерване с I-Phone,програмката я знаете тъй като човека не можа да ми прати снимка на дисплея ще ви изпиша резултатите:0-60MPH 6.06сек- тука резултата е слаб защото пак повтарям не си иска гумите и тука бях пренуден да тръгна нормално без да давам газ за да зацепи!0-60’(фута ли е нзнам)-2.47сек 23.6MPH1/4 миля-14.15 119.1MPHMax Speed 105.9 MPH -не знам защо се разминава със скоростта на 400м,ако някои може да ми обясни??В колата бяхме 2-ма аз 100кг и приятеля 85кг,настроихме програмата с 4 инча rollout
Коментар
-
Колеги преди малко пак ходих и след доста стартове постигнах значително по-добри времена ето вече малко снимки:Пак сме 2-ма човека(190кг общо),но тоя път вкарахме теглото на колата и учудващо машинката налучка горе-доло конете!Максималната скорост е по-голяма от терминалната за 400м,защото 20-тина метра преди ’финала’ съм започнал да спирам или е някаква гершка на телефона,тука в Търговище си имаме разграфени 400м и приблизително съвпадат с тия на I-Phona.
Коментар
-
Много оптимистични бре Сега като гледам това време 13.8 за 400м е космическо, а терминалната скорост от 133 км/ч е за кола около 150 коня, нещо се разминават нещата с техниката, виж с ролаута как ще е при 0 инча.Ауу, сега видях и макс Же-то 1.86 , повече от 1.5 Же и то със драг сликове кола с един двиг. мост или пък само с яко 4х4.
Коментар
-
pano написа:Ici нали ти казах,че или е грешка или съм намалил точно преди 400м но за терминалната скорост се ориентирай от максималната коята е дадена 112.4MPH=180km/ч,това същото купе има дадено време на Сливен 13,96 с по-слаб мотор,но съм съгласен че резултатите са малко оптимистични.
Коментар
-
Iphone с Dynolicious не винаги дава точни времене като разликите могат да са по около 2 секунди според мен, като това го казвам субективно. Само да вметна че телефона трябва да е закрепен на неподвижна стойка, в смисъл стойката трябва да е от такъв типhttp://www.all-gsm.bg/Stoika-za-avto...kia-N97-miniа не от такъвhttp://get.bg/catalog/product_info.p...1745Иначе поздравления за колата. Дори и да не са точно такива времената, пак се набира много добре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар