slav4o_vt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моя автомобил,ускорение с видео
Collapse
X
-
uBaHoBB написа:slav4o_vt написа:хах а крушката имаше ли я в таблото или я слага допълнително ?Абе се ми се ще да направим една сверка с тебе, че и аз съм 85 кг и трябва да сме съвсем на кантар. Мой да направим летящ старт, щото аз смених съединителя преди година минах 10 000 с него. Само не зная карантиите на АБС-а колко тежат Yellow_Flash_Colorz_PDT_05п.с. на 5та си е така на 140 върви най-многоFiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
uBaHoBB написа:Губя към секунда, докато отлепя.
Коментар
-
slav4o_vt написа:uBaHoBB написа:Губя към секунда, докато отлепя.
Коментар
-
Bravo_16v_103hp написа:uBaHoBB написа:slav4o_vt написа:хах а крушката имаше ли я в таблото или я слага допълнително ?Абе се ми се ще да направим една сверка с тебе, че и аз съм 85 кг и трябва да сме съвсем на кантар. Мой да направим летящ старт, щото аз смених съединителя преди година минах 10 000 с него. Само не зная карантиите на АБС-а колко тежат Yellow_Flash_Colorz_PDT_05п.с. на 5та си е така на 140 върви най-много
Коментар
-
uBaHoBB написа:Bravo_16v_103hp написа:uBaHoBB написа:slav4o_vt написа:хах а крушката имаше ли я в таблото или я слага допълнително ?Абе се ми се ще да направим една сверка с тебе, че и аз съм 85 кг и трябва да сме съвсем на кантар. Мой да направим летящ старт, щото аз смених съединителя преди година минах 10 000 с него. Само не зная карантиите на АБС-а колко тежат Yellow_Flash_Colorz_PDT_05п.с. на 5та си е така на 140 върви най-много
Коментар
-
Да, мога. Веднага в съзнанието ми изплуват Вектра Б комби 1.8 115 коня. Нея я наказах и от 50 на 3-та и също така и БМВ Е36 Седан 318 115 коня.Разбира се не се гордея с това и не го смятам за постижение, щото това са тежки коли, но като са надъхани пичовете и мислят, че карат самолети, що да не ги приземя в реалността.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Bravo_16v_103hp написа:uBaHoBB написа:slav4o_vt написа:хах а крушката имаше ли я в таблото или я слага допълнително ?Абе се ми се ще да направим една сверка с тебе, че и аз съм 85 кг и трябва да сме съвсем на кантар. Мой да направим летящ старт, щото аз смених съединителя преди година минах 10 000 с него. Само не зная карантиите на АБС-а колко тежат Yellow_Flash_Colorz_PDT_05п.с. на 5та си е така на 140 върви най-многоFiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Сигурно е имал предвид голф 3, 2.0 литра 115к.с., в по леките купета става лошо Общо взето всеки един мотор може да се представи добре спрямо своите конкуренти ако е монтиран в леко купе, като пример мога да посоча хонда, пипнати мотори по 1,4-1,5 литра в леки купета по 900-950 килограма си вървят предоволно за малката си кубатура. Бравото с тия 103 кончета ако тежеше 900 кила щеше да е извънземна силаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Сигурно е имал предвид голф 3, 2.0 литра 115к.с., в по леките купета става лошо Общо взето всеки един мотор може да се представи добре спрямо своите конкуренти ако е монтиран в леко купе, като пример мога да посоча хонда, пипнати мотори по 1,4-1,5 литра в леки купета по 900-950 килограма си вървят предоволно за малката си кубатура. Бравото с тия 103 кончета ако тежеше 900 кила щеше да е извънземна силаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар