qvkata-dcs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Култовия модел 1.6 16в Vs. БмВ Х6
Collapse
X
-
Dikata_BG написа:B=Бутилка M=Минирална W=ВодаМного си изложил марката не та е срам пфу! Тая кошница по дискове трябва да я минавашBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Dikata_BG написа:B=Бутилка M=Минирална W=ВодаМного си изложил марката не та е срам пфу! Тая кошница по дискове трябва да я минавашSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Re: Култовия модел 1.6 16в Vs. БмВ Х6
On3Love написа:Колеги не пускам тази тема за да направя лошо мнение и още по малко да се карам с някой просто за да споделя днес с кой се скарах на улицата...И така де в днешния облачен ден в Стара Загора си карам точно от центъра под часовника ако някои знае каде е и спирам си аз на знак Стоп и някъф пичага много нахално се опитва да ми вземе предимството с едно огромно Х6 спира той до мене при което тръгвам по рязко за да си взема предимството на 1ва кола на еднопосочна улица с забранено изпреварване и въпросния тарикат тръгва по същия начин получи се адски смешно тай като оспях да му взема първите 5-6 метра но след като той настъпи както го е мама учила метафорично осетих вятъра в косите :D :D :D Извода до който стигнах е че повече не тръгвам да се перя на по големи след като ЦРХ-а ме смаза сега и той поне не се давам на някфи дръгливи опели, но явно има време и от тях да страдам.Четете темата с усмивка не с упрек знам че е грешка да бягам след 300 Коньово ДобичеHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар