Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Култовия модел 1.6 16в Vs. БмВ Х6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qvkata-dcs написа:
    mnpenchev написа:
    Трябваше да пуснеш съединителя на 6000 оборота и да му вземеш страха с пилеж и миризма на изгоряла гума
    Щял е да се оака в Х6 цата
    Той се е оакал и е насрал Браво-то...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

B=Бутилка M=Минирална W=ВодаМного си изложил марката не та е срам пфу! Тая кошница по дискове трябва да я минаваш
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Нема страшно, бмвто е било с някаква разновидност на 1.9 JTD 105 , затова те е хапнал за закуска.

Коментар

Колеги, зарежете го това БМВ! Кола за толкова много пари, а пък даже няма и поставка за чашка...
          Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.

Коментар

Dikata_BG написа:
            B=Бутилка M=Минирална W=ВодаМного си изложил марката не та е срам пфу! Тая кошница по дискове трябва да я минаваш
            Стига бре, то спирачния диск на БМВто е колкото джантата на Бравото...
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              Dikata_BG написа:
              Стига бре, то спирачния диск на БМВто е колкото джантата на Бравото...
              Тва са подробности в които не трябвая да изпадаме защото и едната Джанта на тоя звяр сигурно струва колокото 1 браво/а.А и най-малкия двигател които намерих за х6 е 235 нахранени коня
              Subaru B9 tribeca 3.0
              Peugeot 307 04
              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Re: Култовия модел 1.6 16в Vs. БмВ Х6

On3Love написа:
                Колеги не пускам тази тема за да направя лошо мнение и още по малко да се карам с някой просто за да споделя днес с кой се скарах на улицата...И така де в днешния облачен ден в Стара Загора си карам точно от центъра под часовника ако някои знае каде е и спирам си аз на знак Стоп и някъф пичага много нахално се опитва да ми вземе предимството с едно огромно Х6 спира той до мене при което тръгвам по рязко за да си взема предимството на 1ва кола на еднопосочна улица с забранено изпреварване и въпросния тарикат тръгва по същия начин получи се адски смешно тай като оспях да му взема първите 5-6 метра но след като той настъпи както го е мама учила метафорично осетих вятъра в косите :D :D :D Извода до който стигнах е че повече не тръгвам да се перя на по големи след като ЦРХ-а ме смаза сега и той поне не се давам на някфи дръгливи опели, но явно има време и от тях да страдам.Четете темата с усмивка не с упрек знам че е грешка да бягам след 300 Коньово Добиче
                колега тея хондички за ужасни мн са леки и мн варвят.аз дето карам 1.8 16в бях поломен от ЦРХ 124 коня иначе със випросния ЦРХ се пуснахме на летящ старт от 40км/ч на 2-ра и го поналясках ама с Пежака на тея колички само старта им е силата,до 100-120 после изпезват езика
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                X