Здравейте! Искам да питам какъв ще е резултата от битката между моето фиатче 1.6 - 103 коня и golf 3 с двигател от golf 4 дизел 110 коня (мисля че беше 1.7 двигател,но не гарантирам). Правили сме си съревнования,но просто докато си караме насам натам и резултата винаги е бил на кантар. Карал съм му голфа и мисля,че моето браво върви малко повече,но може и да се заблуждавам. Не знам битката кога ще се състои (може би няма да е скоро,защото не знам дали опонента ми ще се съгласи),но ще кажа резултатите,ако изобщо има такива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v VS Golf 3 1.9 tdi
Collapse
X
-
Dandi написа:Фолксваген нямат мотор 1.71.9ТДИ е мотора и няма как да е от голф 4 (по скоро на четворката е от тройка)Просто този мотор го слагат и на голф 4Както и да е 1.9ТДИ 110 коня мисля че ще те бие.Fiat Bravo 1.6 16v 1999г
Коментар
-
Бравото ! Ама при добър старт ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Dandi написа:Значи за да е от голф 4 трябва да не е оргиналния двигател, а да е допълнително сменянИначе няма начин на кола модел 93 година фабрично да се слага двигател от кола модел 99 година.Fiat Bravo 1.6 16v 1999г
Коментар
-
SilenceR написа:егати за такива "снадки" не бях чувал.то тоя голф тогава наистина ще дойде вървежен колега.ама пробвайте се , няма как иначе да се разбере кой кого тоя голф търновски ли е колега... ?Fiat Bravo 1.6 16v 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар