emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Red Storm написа:Как ще мога да си позволя такъв разход,какво говориш.И въобще Браво.Аз за това си взех Стило,евтинийка. Темата е не кой какво може да си позволи. А относно боя,дето го отнесе БМВто на магистралата има и доста свидетели.С бензинови коли.Но само една миризлива нафтова печка му сипа. Не съм чул някой да си е продал ЖТДто и да си купи 1,6.Виж,обратното се е случвало. Това е последният ми пост във темата.Ще си карам куция кон и тайно ще ви завиждам на икономичните,но все пак газифицирани самолети.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
sUkI написа:emzo написа:Искам и HGT, каквото и да е, като му давам предимство от 250-300кг. в теглотоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
gamma написа:Година и нещо от както е пусната темата, 19785 регистрирани потребители и още не сте го пробвали?Еб@си... Ако има някой от Бургас с читаво и немапнато JTD съм готов да сложим край на спора!п.с. Щом аз, дето не съм по гонките се изнервих от тая тема, не ви знам вие как сте я докарали до 32 страници... ЕДИТ:ogi28b написа:нещо съм се обръкал уекичко.... 120
Коментар
-
nai7 написа:gamma написа:Година и нещо от както е пусната темата, 19785 регистрирани потребители и още не сте го пробвали?Еб@си... Ако има някой от Бургас с читаво и немапнато JTD съм готов да сложим край на спора!п.с. Щом аз, дето не съм по гонките се изнервих от тая тема, не ви знам вие как сте я докарали до 32 страници... ЕДИТ:ogi28b написа:нещо съм се обръкал уекичко.... 120Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
emzo написа:sUkI написа:emzo написа:Искам и HGT, каквото и да е, като му давам предимство от 250-300кг. в теглото
Got nos?
Коментар
-
Re: Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
mojeli i az dase vkliucha v spora,imam si i az edna mariika 1,6 16 i ako vi kaja 4e nese davam na mnogo koli,ai imam edin kolega koito ima stilo 19 jtd i ako vi kaja 4e dosta izostava kato si pravim gonki,prosto mariikite sa mnogo dobri i kakto vav voziqta taka i v razxoda ai darpat dosta dobreДобре дошъл във форума! Преди да започнеш - запознай се с ПРАВИЛАТА НА ТОЗИ ФОРУМ1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. 1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)". Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
ogi28b написа:Аз смятам че JTD ще бие 1.6 по всички параграфи на баира - 0-100, 0-200, 100-200, 60-100, 80-120, 80-150, 1/4 миля, и каквото още се сетите... Ако има желаещи - трябва само да намерят и двата двигателя, защото моя не е с оригиналния си софтуер, и не става за целта. При всички случаи - 1.9 JTD 105 смазва 1.6 на баир Споделете и вашите мнения?fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
http://www.vbox7.com/play:ffd6a697 В ляво мойта печка (обикновено тд100); в дясно великото 1,6. Мястото е Божурище. Спринта е мечтаният от бензините 400м. Така че ми се струва малко като изхвърляне да скачате на jtd, че даже и на Стило. Да не говорим, че е и на баир.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар