Добре де, защо си мислите, че примерно ако караш жтд и минеш някакъв 1.6 двигател със 150 или пък обратното - караш 1.6 и минеш със 150 покрай някое жтд и веднага изводи:- ский това не може да драпа нагоре, много ми върви колата.Ако имаше закон всеки да кара с максимума на автомобила, който позволява да, ама имайте предвид, че не всеки се пъне нагоре и да си казва, че е най-бързия. :D До сега цялата тема се базира на това разсъждение.Вземете накрая да се съберете някой от двата автомобила, всеки да си знае "задачата", пък накрая да се види какво става реално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добре де, защо си мислите, че примерно ако караш жтд и минеш някакъв 1.6 двигател със 150 или пък обратното - караш 1.6 и минеш със 150 покрай някое жтд и веднага изводи:- ский това не може да драпа нагоре, много ми върви колата.Ако имаше закон всеки да кара с максимума на автомобила, който позволява да, ама имайте предвид, че не всеки се пъне нагоре и да си казва, че е най-бързия. :D До сега цялата тема се базира на това разсъждение.Вземете накрая да се съберете някой от двата автомобила, всеки да си знае "задачата", пък накрая да се види какво става реалноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Добре де, защо си мислите, че примерно ако караш жтд и минеш някакъв 1.6 двигател със 150 или пък обратното - караш 1.6 и минеш със 150 покрай някое жтд и веднага изводи:- ский това не може да драпа нагоре, много ми върви колата.Ако имаше закон всеки да кара с максимума на автомобила, който позволява да, ама имайте предвид, че не всеки се пъне нагоре и да си казва, че е най-бързия. :D До сега цялата тема се базира на това разсъждение.Вземете накрая да се съберете някой от двата автомобила, всеки да си знае "задачата", пък накрая да се види какво става реалноA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Коментар
-
BO написа:Добре де, защо си мислите, че примерно ако караш жтд и минеш някакъв 1.6 двигател със 150 или пък обратното - караш 1.6 и минеш със 150 покрай някое жтд и веднага изводи:- ский това не може да драпа нагоре, много ми върви колата.Ако имаше закон всеки да кара с максимума на автомобила, който позволява да, ама имайте предвид, че не всеки се пъне нагоре и да си казва, че е най-бързия. :D До сега цялата тема се базира на това разсъждение.Вземете накрая да се съберете някой от двата автомобила, всеки да си знае "задачата", пък накрая да се види какво става реално
Коментар
-
Това с гонките за време до Пещера ще се направя ,че не съм го прочел... Нека се осъзнаем и да не правим глупости по пътищата ,има си места за замерване на колите и водачите им(кръчми)...gari_brasna4a ,колега с какъв двигател ти е Мареата?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
gari_brasna4a написа:1.9 jtd 104 слепи магарета + 1 с едно око да ги води :D :D. А тва с кръчмата е добра идеяFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
АЗ НЕ СЪМ БАРАЛ НИЩО ПО ДВИГАТЕЛЯ И КОПЕТО (за сега)!!! ПОЛУЧИХ МНОГО ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ОТ ЕДНИ МОИ ПРИЯТЕЛИ ПРЕДИ ВРЕМЕ НА ЕДИН КУПОН КАК БЕХМЕ НА МАСАТА.ТЕ СА ГОЛФАДЖИЙ.КАЗАХА ДИЗЕЛ ЛИ Е НЕГО ФАЛИ . И АЗ ЗЕХ ТА ГИ ПОВОЗИХ ИЗ ГРАДА СЛЕД 10 МИН СЕ ОКАЗА ЧЕ ТРЯБВА ДА ИДА ДО АПТЕКАТА НА ГРАДСКАТА ГРАДИНА ДА ИМ КУПА ПАМПЕРСИ НА ВСИЧКИТЕ.НЯМАМ ПРЕТЕНЦИЙ ЧЕ МИ Е БЪРЗА КОЛАТА САМО ДАДОХ МАЛКО ФАКТИ ТУКА ПО ТАЯ ТЕМА ЩОТО СЕГА НЕМА КВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ 150 КМ СИ Е БАЯ СКОРОСТ ЗА ТОЯ ПЪТ КОЙТО Е И С НЕРАВНА НАСТИЛКА И КОЛАТА НА МЕСТА Е КАТО ПРОЖИНКА.
Коментар
-
ogi28b написа:BO - ако имаш проблеми с нета, натисни 1, за редактиране на пост - натисни 2, за изтриване на пост, натисни 3, за връзка с модератор натисни 9. Системата очаква вашият избор...A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
emzo написа:Добре де, оставете летящия старт, от място 1.6 издъхва тотално.Иначе аз съм навит за летящ старт с 1.6 на 3та и 100км/ч, но както казах сума ти време загубихме и едва ли ще седна да пробвам пак, защото на някой не му харесало, че сме ги намачкали от 5та с 100км/ч.Колкото до баира, ако преди моста съм карал с 70-80 горе до първия завой и аз ще си карам с 150-160, но от моста 130 макс до 1ия завой.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ogi28b написа:Миналата седмица изминах 160 км за 2 часа и 35 минути, което е средна скорост от 62 км/ч. А ти? Или въпросът важи само за еноишес?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар