Колега, хайде ми кажи къде виждаш баир от метро към каците ?Темата бе хора, темата, трябва ли Оги да пише с големи букви БАИР в заглавието ?п.с. вече съм ремапнат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Явно, човекът от Мареата е разбрал, че сте се дърпали, когато сте се запознали и си му казал. Аз не мога да разбера, след като толкова ви вървят ЖТД-тата, защо повечето сте ги чипнали - нали сте доволни от тях и са много вървежни. И какво има на 28 март, че няколко пъти я повтаряш тази дата?
Коментар
-
Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :D
Коментар
-
gari_brasna4a написа:Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :DSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар