И аз не съм писал никъде, че всички БМВ-та са кошници и ги разцепвам. Просто спорът тръгна на майтап от една предишна тема, в която един колега търсеше съвет, бензин или дизел, и от цялата работа още в началото исках да му кажа, че дизел и баир са несъвместими понятия, но някои много навътре взеха нещата. Разбира се, че на бензинов автомобил нямаше така да скачам, по простата причина, че уважавам бензиновите мотори, а като видя дизел, се изривам. А, колегите, дето спазват ограниченията, затуй ли се дърпат в града Аз поне правя тези работи на магистралата и то, когато някой особено нагъл почне да ми се навира тенденциозно отпред. Аз също не се заяждам с никого, даже още в началото, като видях, че някои го приемат лично, призовавах да се гледа шеговито на цялата работа, но тези мои призиви останаха глас в пустиня. Освен това, аз още в началото се изказах общо за дизелите, че досега не съм имал случай някой в баира да се опре, никъде конкретно не съм споменал, че ЖТД 105 е по-бавен, някои действаха по поговорката "гузен, негонен бяга". Поздрави на всички дизелджии :D Днес все още съм в добро настроение, защото чакам полуфинала на тениса и не са ми го развалили
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Реших да поровя в сайта http://auto.ru/ и попаднах на нещо интересни...Трите модела с мотор 1,6 16в им дават различни ускорения от 0-100. До тук всичко е нормални, обааче на Мареата и дават 10,7сек,на комби Мареата 11,1 , на Браво 11сек, а на Брава 11,5....Нормало ли е по-тежката кола да набира по-бързо или нещо са се объркали в тоя сайт.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
sugarboy написа:И аз не съм писал никъде, че всички БМВ-та са кошници и ги разцепвам. Просто спорът тръгна на майтап от една предишна тема, в която един колега търсеше съвет, бензин или дизел, и от цялата работа още в началото исках да му кажа, че дизел и баир са несъвместими понятия, но някои много навътре взеха нещата. Разбира се, че на бензинов автомобил нямаше така да скачам, по простата причина, че уважавам бензиновите мотори, а като видя дизел, се изривам. А, колегите, дето спазват ограниченията, затуй ли се дърпат в града Аз поне правя тези работи на магистралата и то, когато някой особено нагъл почне да ми се навира тенденциозно отпред. Аз също не се заяждам с никого, даже още в началото, като видях, че някои го приемат лично, призовавах да се гледа шеговито на цялата работа, но тези мои призиви останаха глас в пустиня. Освен това, аз още в началото се изказах общо за дизелите, че досега не съм имал случай някой в баира да се опре, никъде конкретно не съм споменал, че ЖТД 105 е по-бавен, някои действаха по поговорката "гузен, негонен бяга". Поздрави на всички дизелджии :D Днес все още съм в добро настроение, защото чакам полуфинала на тениса и не са ми го развалилиFiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
Колеги, продължавам да съм в добро настроение, защото полуфиналът на тениса завърши според моите желания и прогнози, така че днес никой не е в състояние да ми го влоши. Затова признавам - дизелите са най-бързите, най-пъргавите, най-мощните и всичко най, каквото се сетите. Така доволни ли сте, за да се приключи този спор. Поздрави отново на всички веселяци с дизелаци! :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Red Storm написа:И най-икономичните. Току-що взех 80(словом осемдесет) литра нафта на 1,20лв.Мъъъка.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Колега защо съсипваш колата като товариш тези туби с нафта в багажника. Не вярвам кората отзад да спира миризмата на нафта от към багажника.Няма ли някой с бус да ти я транспортира до в къщи.В моя багажник може да спи човек чистичко е , но още не съм тъпкал хора тамFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ogi28b написа:Вие дето най- се правите на интересни - само вие не смеете да се пуснете, и пускате истории - кои по баирите, кой с/у бмв-та... Така и не излезе някой да каже "Айде на баира!". Сладури. Я кажете някоя история от тея рибарските, колко голяма риба сте хванали? Сигурна е била с ей такова око:Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар