Само не знам, защо си мислиш, че като си дръпнал някво бмв и вече си най-бързия...И то БМВ на което му дават ускорение до 100 за 11,3 сек
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:nai7 написа:Извода е ясен ще храчите нафта през дюзите,докато 1.6 16в ще е много много напред по баирааааа.Аз казах вече готов съм по пътя Сл.бряг до село Баня да пробвам някое ЖТД
Коментар
-
Сега от мене няма да се чуе изказване колко велик шофйор съм само мога да кажа че съм навит мойто 1.6 16в да го пробвам срещу Жтд но искам единствено да се пооправи малко времето няма проблеми за гонката винаги съм бил ентосиаст дори и когато се хвърлих слещу един ЦРХ 163 коня с турбина верно духах го но това ме надъха че следващия път е мой :D :D :D :D :DFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
On3Love написа:Сега от мене няма да се чуе изказване колко велик шофйор съм само мога да кажа че съм навит мойто 1.6 16в да го пробвам срещу Жтд но искам единствено да се пооправи малко времето няма проблеми за гонката винаги съм бил ентосиаст дори и когато се хвърлих слещу един ЦРХ 163 коня с турбина верно духах го но това ме надъха че следващия път е мой :D :D :D :D :D
Коментар
-
колеги не спорете кои фиат е по бьрс ас сам с jtd105 и ми е много добре като им цепя боту6ите на разни опели и други подобни а за ва6ият спор като преваржаник на дизела мога да кажа 4е сме се пускали с един авер тои с 1.616в ина баир е какжо да кажа леко ми се изгуби за малко но вси4ко зависи от колата и задкормилното устроиствопреди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
sensy написа:някои да се е пускал с пежо 106 рали....аз съм и го бия с малко...кажете някво мнение дали е възможно или просто шофера е слабVTS 16V
Коментар
-
Atanas71 написа:Fiat Bravo JTD 105 cv. (99).........................................23.28 Fiat Brava 1.9 Td 100 cv. (97)....................................22.58 Нищо не смятам аз Един колега е пуснал тема за ускорение 0-140км./ч. или това ЖТД което е било на теста нему е било всичко наред.
Коментар
-
vsd написа:Atanas71 написа:Fiat Bravo JTD 105 cv. (99).........................................23.28 Fiat Brava 1.9 Td 100 cv. (97)....................................22.58 Нищо не смятам аз Един колега е пуснал тема за ускорение 0-140км./ч. или това ЖТД което е било на теста нему е било всичко наред.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар