Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само не знам, защо си мислиш, че като си дръпнал някво бмв и вече си най-бързия...И то БМВ на което му дават ускорение до 100 за 11,3 сек
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

[quote="
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

naskobg написа:
        nai7 написа:
        Извода е ясен ще храчите нафта през дюзите,докато 1.6 16в ще е много много напред по баирааааа.Аз казах вече готов съм по пътя Сл.бряг до село Баня да пробвам някое ЖТД
        И аз отговорих, че съм готов. Само че сега не съм в района.
        Ако колата не е пипана и е като мойта сток когато кажеш там съм. От 7 години бачкам във Сл.бряг така че няма да избягам когато дойдеш обади се ако искаш ще махна една свещ да работи на 3 за да сме наравно базикам се,ще се дърпам само ако е нормална колата ти не пипана тук там.

Коментар

Сега от мене няма да се чуе изказване колко велик шофйор съм само мога да кажа че съм навит мойто 1.6 16в да го пробвам срещу Жтд но искам единствено да се пооправи малко времето няма проблеми за гонката винаги съм бил ентосиаст дори и когато се хвърлих слещу един ЦРХ 163 коня с турбина верно духах го но това ме надъха че следващия път е мой :D :D :D :D :D
          Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

On3Love написа:
            Сега от мене няма да се чуе изказване колко велик шофйор съм само мога да кажа че съм навит мойто 1.6 16в да го пробвам срещу Жтд но искам единствено да се пооправи малко времето няма проблеми за гонката винаги съм бил ентосиаст дори и когато се хвърлих слещу един ЦРХ 163 коня с турбина верно духах го но това ме надъха че следващия път е мой :D :D :D :D :D
            Другия път се пусни със нещо по малко мощно от това,инак много бързо ще се откажеш да се дърпаш за напред.

Коментар

ее ясно е че не е нужно само да печеля кефи ме тръпката от гонката нищо друго пък тфа че ме победи хич не ми пука нормално е да има загуби пък и то срещу такава кола трудно се получава освен ако не е пипнато по нея
              Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

колеги не спорете кои фиат е по бьрс ас сам с jtd105 и ми е много добре като им цепя боту6ите на разни опели и други подобни а за ва6ият спор като преваржаник на дизела мога да кажа 4е сме се пускали с един авер тои с 1.616в ина баир е какжо да кажа леко ми се изгуби за малко но вси4ко зависи от колата и задкормилното устроиство
                преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

някои да се е пускал с пежо 106 рали....аз съм и го бия с малко...кажете някво мнение дали е възможно или просто шофера е слаб
                  фиат браво 1.6 16v

Коментар

dalgia123 написа:
                    сме се пускали с един авер тои с 1.616в ина баир е какво да кажа, леко ми се изгуби за малко
                    колега, недей такива неща писа, че ще обезсмислиш темата
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нормално, изгубил е задния номер на бензинката
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sensy написа:
                        някои да се е пускал с пежо 106 рали....аз съм и го бия с малко...кажете някво мнение дали е възможно или просто шофера е слаб
                        Ако е малкото Рали - 98-100 коня някъде беще имаш шансСрещу Рали 118 кс на 400 метра трябва да изостанещ поне 5-6 коли.Карам Саксо ВТС 118 кс и говоря от личен опит.
                        VTS 16V

Коментар

Atanas71 написа:
                          Fiat Bravo JTD 105 cv. (99).........................................23.28 Fiat Brava 1.9 Td 100 cv. (97)....................................22.58 Нищо не смятам аз Един колега е пуснал тема за ускорение 0-140км./ч. или това ЖТД което е било на теста нему е било всичко наред.
                          Колега тези данни са супер измислени. Освен това съм карал bmw318 и вървенето му е класи зад нечипнато jtd, да не говорим за чипнато. На мен със засичане с gps на 400 метра ми даде 15,5 или нещо такова. То е ясно че gps-а бърка, ама не е мнооого повече времето.Много яка тема
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                            Atanas71 написа:
                            Fiat Bravo JTD 105 cv. (99).........................................23.28 Fiat Brava 1.9 Td 100 cv. (97)....................................22.58 Нищо не смятам аз Един колега е пуснал тема за ускорение 0-140км./ч. или това ЖТД което е било на теста нему е било всичко наред.
                            Колега тези данни са супер измислени. Освен това съм карал bmw318 и вървенето му е класи зад нечипнато jtd, да не говорим за чипнато. На мен със засичане с gps на 400 метра ми даде 15,5 или нещо такова. То е ясно че gps-а бърка, ама не е мнооого повече времето.Много яка тема
                            И аз така съм писал че явно за този тест са взели някое ЖТД което не е в ред Тези дето ги говориш че си карал 318 добре ама заставал ли си на една линия с него и да си свериш часовника колко точно класи е зад теб А GPS-а е объркал малко около 1.5-2 секунди :D
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

gps-а е вярно че бърка, но с bmw-то няма какво да заставам изобщо. Тя тая кола не може да тръгне, само вика буууууу. Разликата е убийствена. Както писах и в една друга тема, тези Bmw-та може и да са вървяли преди 10-15 години като са излезли от завода, но сега повечето никви ги няма.
                              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

bmw е кола за некви квартални комлексар4ета...на тия баварци са останали по 20-30 коня по полетата да пасът некаде... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                фиат браво 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X