Че к’во и е на миризмата ? Дизела си мирише мноу яко Ако някой е навит на теста с пуснат климатик на равно, на надолнище на свирка - само за сток коли де и описаните в темата :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Atanas71 написа:Не те разбрах бъди по ясен . Мен ли предизвикваш :D Не не искам да правя изпълнения с ЖТД 1.9 105к.с. ще ми се смее целия Авто Клуб Карлово че съм почнал да скачам на по слаби коли защото резултата е предизвестен.Съжалявам че продължих да пиша по темата . Няма да споря повече аз си знам за мен . Айде със здраве и дано след мен се успокоите малко че замириса на дизел в раздела на бегачките чип-remap by KGB @ clubalfaromeo.com е сега разбрах че си минал вече през първа точка при ЖТД както бях писал софта си пипнал :D Чипче и вече смело скачаме на 1.6 което ни биеше до сега. Всички го правят това за да почнат да вървят тези дизели :D
Коментар
-
Atanas71 написа:Цитат:Сега се сетих - не искаш, за да не ти се смее целия автоклуб карлово как печката те е издухала. ? Ти на игра на думи ли си играеш или
Коментар
-
Е сега си е опасно за такива фиести нека времето се затопли да се сложат обратно летните гуми а в стара загора има място където може да се експереминтира стига дизилаците да вървят и на повече завои ама ще е големия смях когато накрая 1,6тицата и Жтд-ти завършат с изравнени муцуни на финала. За баира може и 16волтовото 1 и пеш да падне ама на равно ще здъвче 1,9то Жтд.Ако изкате аз съм надъхан ама като е горещо и непосилно да се кара без клима за да може да не ми превъртат гумите като подам гас с 180 че много гадно мирише после то маи туи им е дефекта на 1,6 че и с 220 пилят гуми .Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар