братоци.вчера случайно застанах до едно браво като мойто на светофара след тунела люлин посока центъра.бравото беше същия цвят същите джанти същия споилер.абе кво да ви кажа.две еднакви коли.мойто 1.6 16в а другото 19жтд.караше го няква мацка.усети че искам да се резна и така и стана.РЕЗУЛТАТ 1-ва 2 коли пред мен 2-ра 1 кола пред мен 3-ЗАД МЕН дизеляка не е за дръпки.карам мареа тд100 служебна.след работа като се кача на бравото103 си викам КВО СТАНА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
братоци.вчера случайно застанах до едно браво като мойто на светофара след тунела люлин посока центъра.бравото беше същия цвят същите джанти същия споилер.абе кво да ви кажа.две еднакви коли.мойто 1.6 16в а другото 19жтд.караше го няква мацка.усети че искам да се резна и така и стана.РЕЗУЛТАТ 1-ва 2 коли пред мен 2-ра 1 кола пред мен 3-ЗАД МЕН дизеляка не е за дръпки.карам мареа тд100 служебна.след работа като се кача на бравото103 си викам КВО СТАНА.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
братоци.вчера случайно застанах до едно браво като мойто на светофара след тунела люлин посока центъра.бравото беше същия цвят същите джанти същия споилер.абе кво да ви кажа.две еднакви коли.мойто 1.6 16в а другото 19жтд.караше го няква мацка.усети че искам да се резна и така и стана.РЕЗУЛТАТ 1-ва 2 коли пред мен 2-ра 1 кола пред мен 3-ЗАД МЕН дизеляка не е за дръпки.карам мареа тд100 служебна.след работа като се кача на бравото103 си викам КВО СТАНА.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:1.6 бие чак след 3-таФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
superfiata написа:колега .първата ми кола беше мареа 1.6 .знам и силата.кога земеш старта на жтд-то ела ми се обади.те са силни на ниски обороти което е предимство за старта.ти колко правиш на 3-таФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
superfiat написа:е де,маи вече летиме в облаците.стига са.нали ти казах карах такава мареа 1 година.са казвам ти жтд-то ги зима първите предавки.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Red Storm написа:В неделя звънях на Вальо да каже къде е тази писта и ще ходите ли,но не си вдигна телефона.И отидох на друга култова писта- Пищигово.Ако искаш.ще ти дам на ЛС моя номер.Като има мероприятие-звънкай.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ми значи решихме да видим все пак какво ще излезе, и аз като виден РАЦИНГ-СПЕЦ, викам айде да се дърпаме с мойта.И тръгваме, ама аз докато тръгна то стана четвъртък....(те сигурно каруците тръгват по-добре! тръгнах буквално с НУЛА налягане в въздушно-смукателния тракт.) и съответно колегата си мме би с няколко дължини, може би 2-3-4, имаше странични наблюдатели - нека кажат. Което пък колегата vsd не можа да преживее, и каза - айде сега и с мене...Тоя път обаче колегата Junkey тръгна лошо, много му се въртяха гумите, и съответно колегата vsd го би с 3-4 дължини. Това според мен. Нека колегата Stefanaki да каже повече, той беше хроникьор на събитията. Дойдоха едни милицаи, и викат: "тука са нещо ластици ли ше има, а?? "
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар