Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не мога да разбера - няма ли желаещи ? Всеки се пъчи, и никой с никой не се пуска.... Толкова ли няма 2 коли от един град, които да отговарят на условията на темата, и да се пуснат?

Коментар

superfiata написа:
      а разликата в 100 и 105 коня не е огромна както се сещате.
      Колега, ама виж сега - това което казваш - ми то разликата между 100 и 103 пък е още по-малка. А 105 пък е повече от 103. Ти следващия път си намери някой, който знае как да тръгне с мотор 1.9 JTD, и го бий, пък тогава квалифицирай кое колко върви. Едно време и аз нямах представа как се тръгва най-правилно, и един такъв като теб, с едно и шес ме преби, хем мойта кола не е сток. После за сравнение колегата vsd се пусна с него , на равно , и му дръпна така, както ти дърпаш на това JTD. Един съвет, ако може? Следващият път като се дърпаш така с някой, после разменете колите, и ако успееш да го дръпнеш и с двете коли, значи проблемът е в задкормилното, а не че 1.6 е много вървежно

Коментар

ogi28b написа:
        Аз не мога да разбера - няма ли желаещи ? Всеки се пъчи, и никой с никой не се пуска.... Толкова ли няма 2 коли от един град, които да отговарят на условията на темата, и да се пуснат?
        По Н-твам се - в тоя сняг, студ и вода е неразумно да се правят такива неща.

Коментар

Някой колега от Бургас и региона навит за тест с мен ?
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ogi28b написа:
            superfiata написа:
            а разликата в 100 и 105 коня не е огромна както се сещате.
            Колега, ама виж сега - това което казваш - ми то разликата между 100 и 103 пък е още по-малка. А 105 пък е повече от 103. Ти следващия път си намери някой, който знае как да тръгне с мотор 1.9 JTD, и го бий, пък тогава квалифицирай кое колко върви. Едно време и аз нямах представа как се тръгва най-правилно, и един такъв като теб, с едно и шес ме преби, хем мойта кола не е сток. После за сравнение колегата vsd се пусна с него , на равно , и му дръпна така, както ти дърпаш на това JTD. Един съвет, ако може? Следващият път като се дърпаш така с някой, после разменете колите, и ако успееш да го дръпнеш и с двете коли, значи проблемът е в задкормилното, а не че 1.6 е много вървежно
            колегааааа колега.аз колко стартове имам ти толкова косми нямаш по главата.колата че не ми е е 103 ,не е.но няма значение.аз просто исках да видя кой каква глупост ще напише.jtd-то на колегата си върви така както всяко jtd.когато свърихме гонките аз му казах че изпускателната ми система и някои други неща не са като фабричните.поздрави
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

ето един жив пример .гонката се състоя на следващия ден след като се бягах с jtd-то.извинявам се за лошото качество но с такъв телефон снимаха.пуснах се с bmw 5-ца е-34 129 коня. и ето резултата.http://vbox7.com/play:a9f59b97
              fiat bravo 1.6 16v gt
              fiat marea 1.9 8v jtd
              fiat punto 1.7 td
              fiat marea 1.6 16v

Коментар

а аз съм само 103 коня и 1 нютон метра
                fiat bravo 1.6 16v gt
                fiat marea 1.9 8v jtd
                fiat punto 1.7 td
                fiat marea 1.6 16v

Коментар

То туй БМВ идва, сякаш е следващата кола от разписанието на градския транспорт :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                    То туй БМВ идва, сякаш е следващата кола от разписанието на градския транспорт :D
                    просто момчето се отказа.
                    fiat bravo 1.6 16v gt
                    fiat marea 1.9 8v jtd
                    fiat punto 1.7 td
                    fiat marea 1.6 16v

Коментар

Добре де - по бръзи сте от 1.6/1.8 на алтернативно гориво на баир Е и Повод за особена гордост ли е А нещо омекнахте като чухте за ваг-овите ТДИ-та.... айде мерси, от няколко години не слизам от такива.... ами честно, ако е за вървене и тръпка предпочитам дори 1.4 турбо бенз пред нафтовите "чудеса" на техниката Виж за местене са екстра :D Да не разказвам и куриози какво правеше преди 2-3 години една сива делта 1 1.9 тд за 300 лева на Г4 ТДИ 130 к.с. с чеп.... ма тва си бяха извращения с делтичката де

Коментар

VAG, MAG, давай ги насам, Уан Поин’ Сикс и тях ще омаха ....
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          те па тия ВАГ-ове са страшната стила... айде моля ви се Голф4 (TDI три червени) 150 коня ли е колко е там ги наказвам как си искам не калник ами направо метро им правя,писна ми от пръчки научете ги тия немци да карат хубави коли
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

S.W.A.T. написа:
                            Някой колега от Бургас и региона навит за тест с мен ?
                            И аз се предложих, ама нъцки. Не щат
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              emzo написа:
                              те па тия ВАГ-ове са страшната стила... айде моля ви се Голф4 (TDI три червени) 150 коня ли е колко е там ги наказвам как си искам не калник ами направо метро им правя,писна ми от пръчки научете ги тия немци да карат хубави коли
                              много силно изказване.ама много
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

Що бе ? Не по-силно от това 1.6 да отвее Стило по баира
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X