Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

war_hawk написа:
    Аз не държа да е JTD,може и да е DCI.Tи навит ли си на една класичска дръпка НА 402м на Бояна като се постопли времето?
    Като изключим факта, че не ми е в стила да ходя да търся адреналин по този начин и да се доказвам чрез колата си, предложението е добро. Но предвид факта че няколко поста по-горе сам предложих, ще го обмисля.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      superfiata написа:
      леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.
      Ти колкото глупости изписа, няма как да те настигна.ЖТДто сигурно е 200 НМ а 1,6 има-няма 130 НМ, къде ще ги сравнявате на баир, защо говорите глупости?За кои от вас, дето имате 1,6 16в, това е първи автомобил?
      Добре колега "Lane Staly" като ги разбираш нещата със тея НМ дай да видим някой клип как дърпаш смешните ни каруци 1.6 16в.То само с ядене не става трябва и акълллл Колегата "superfiata" даже се е постарал и 3 клипа да направи на прехвалините ви ЖТДа ако не си ги гледал ги виж.Чак водача на нафтовата пеЦка вика "басиии маматаааа много му върви колата"ааааааааааааа забравих то на това ЖТД май му има нещо.Пусни един клип със твое участие как биеш куция кон 1.6 16в и заповядай лятото да те черпя бира със риба по твой избор.

Коментар

nai7 написа:
        Lane Staley написа:
        superfiata написа:
        леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.
        Ти колкото глупости изписа, няма как да те настигна.ЖТДто сигурно е 200 НМ а 1,6 има-няма 130 НМ, къде ще ги сравнявате на баир, защо говорите глупости?За кои от вас, дето имате 1,6 16в, това е първи автомобил?
        Добре колега "Lane Staly" като ги разбираш нещата със тея НМ дай да видим някой клип как дърпаш смешните ни каруци 1.6 16в.То само с ядене не става трябва и акълллл Колегата "superfiata" даже се е постарал и 3 клипа да направи на прехвалините ви ЖТДа ако не си ги гледал ги виж.Чак водача на нафтовата пеЦка вика "басиии маматаааа много му върви колата"ааааааааааааа забравих то на това ЖТД май му има нещо.Пусни един клип със твое участие как биеш куция кон 1.6 16в и заповядай лятото да те черпя бира със риба по твой избор.
        Ще направим де, ще направим, нека се пооправи времето, да сложим по-сериозните гуми и ще направим.

Коментар

Airfan написа:
          nai7 написа:
          Lane Staley написа:
          superfiata написа:
          Ще направим де, ще направим, нека се пооправи времето, да сложим по-сериозните гуми и ще направим.
          Ше им смачкаме кратуните
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Но първо си оправте ЖТДта и тогава,да няма после ама то турбината нещо вие Чакам някое читаво ЖТД.Падна ли продавам колата и вземам ТДИ Пасат.

Коментар

nai7 написа:
              Но първо си оправте ЖТДта и тогава,да няма после ама то турбината нещо вие Чакам някое читаво ЖТД.Падна ли продавам колата и вземам ТДИ Пасат.
              Не подхващай темата за ТеДИ-тата, че оня сектант Emzo ще ни надуе главите сега.

Коментар

Airfan написа:
                Не подхващай темата за ТеДИ-тата, че оня сектант Emzo ще ни надуе главите сега.
                Недей верно, че и аз съм сектант, като стане дума за тди-та
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

За коя Теди говорите ?Не забравяйте основното изискване на темата: на баир

Коментар

ogi28b написа:
                    Да де на баир,но после и на равно.Поне да се отсрамим,или и там няма шансове 1.6 16в.

Коментар

nai7 написа:
                      ogi28b написа:
                      Да де на баир,но после и на равно.Поне да се отсрамим,или и там няма шансове 1.6 16в.
                      и по на надолнище нема да е лошо да се сверите... Придържайте се към заглавието на темата! Всичко друго е Спам!Отнася се за всички,пишещи в тази тема!Модераторски екип на fiat-bg.org
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Егати и темата Казвах и преди- дърпахме се с един приятел с Брава 1.6 16V на едно баирче и след това има прав и равен участък. Старт от място и докато не минахме баира си държах постоянно растояние пред него, даже той изоставаше. Когато обаче стъпихме на правата след това си навакса бързичко разстоянието и дори сигурно щеше да ме мине, но насрешното движение попречи (това при 175км/час). В Парахода бяхме аз и един приятел, в Бравата пича беше сам. И двете коли се поддържат доста, гледани са. Жалко че не снимахме
                        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                        Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Ами то това одавна е ясно - на 1.6 му е нужна скорост на колата над 160, за да може да се говори за някакво предимство пред 1.9 жтд-то. При по-ниски скорости е пълна скръб. Ама колегата викаше че ги отвявал печките и оставали в облаци чернилка... а те просто са си карали в рамките на позволеното - 130 км/ч на магистрала.

Коментар

колеги , в бачкането караме мареа тд100 и мареа 1.6.служебни.по убит кон от тд100 няма и няма и да се роди.понеже колите са служебни ги пуснахме преди време.нали се сещате че никой от 2-мата не е жалил колата която кара.та резултата беше същия как при мен и jtd-то.много на малко.а разликата в 100 и 105 коня не е огромна както се сещате.та дали на баир на склон или небосклон.резултата винаги ще е един едиствен.не казвам че 1.6 върви толкова много.има много коли и модели с мотори 1.6 които правят браво 1.6 за резил.от собствен опит знам.преди 1 месец се пуснах с голф 4 19 тди 110 коня . ми да ви кажа тази кола ми показа колко си мога.и пак ви казвам това че съм се пуснал с някои и съм го победил не прави колата ми наи бързата.поздрави.
                            fiat bravo 1.6 16v gt
                            fiat marea 1.9 8v jtd
                            fiat punto 1.7 td
                            fiat marea 1.6 16v

Коментар

Омеквате нещо
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Омеквате нещо
                                я се изкажи по точно че нещо не разбрах
                                fiat bravo 1.6 16v gt