war_hawk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:superfiata написа:леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.Колегата "superfiata" даже се е постарал и 3 клипа да направи на прехвалините ви ЖТДа ако не си ги гледал ги виж.Чак водача на нафтовата пеЦка вика "басиии маматаааа много му върви колата"ааааааааааааа забравих то на това ЖТД май му има нещо.Пусни един клип със твое участие как биеш куция кон 1.6 16в и заповядай лятото да те черпя бира със риба по твой избор.
Коментар
-
nai7 написа:Lane Staley написа:superfiata написа:леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.Колегата "superfiata" даже се е постарал и 3 клипа да направи на прехвалините ви ЖТДа ако не си ги гледал ги виж.Чак водача на нафтовата пеЦка вика "басиии маматаааа много му върви колата"ааааааааааааа забравих то на това ЖТД май му има нещо.Пусни един клип със твое участие как биеш куция кон 1.6 16в и заповядай лятото да те черпя бира със риба по твой избор.
Коментар
-
Airfan написа:nai7 написа:Lane Staley написа:superfiata написа:леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.Колегата "superfiata" даже се е постарал и 3 клипа да направи на прехвалините ви ЖТДа ако не си ги гледал ги виж.Чак водача на нафтовата пеЦка вика "басиии маматаааа много му върви колата"ааааааааааааа забравих то на това ЖТД май му има нещо.Пусни един клип със твое участие как биеш куция кон 1.6 16в и заповядай лятото да те черпя бира със риба по твой избор.
Ше им смачкаме кратуните
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
nai7 написа:ogi28b написа:За коя Теди говорите ?Не забравяйте основното изискване на темата: на баирПридържайте се към заглавието на темата! Всичко друго е Спам!Отнася се за всички,пишещи в тази тема!Модераторски екип на fiat-bg.org
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Егати и тематаКазвах и преди- дърпахме се с един приятел с Брава 1.6 16V на едно баирче и след това има прав и равен участък. Старт от място и докато не минахме баира си държах постоянно растояние пред него, даже той изоставаше. Когато обаче стъпихме на правата след това си навакса бързичко разстоянието и дори сигурно щеше да ме мине, но насрешното движение попречи (това при 175км/час). В Парахода бяхме аз и един приятел, в Бравата пича беше сам. И двете коли се поддържат доста, гледани са. Жалко че не снимахме
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Ами то това одавна е ясно - на 1.6 му е нужна скорост на колата над 160, за да може да се говори за някакво предимство пред 1.9 жтд-то. При по-ниски скорости е пълна скръб. Ама колегата викаше че ги отвявал печките и оставали в облаци чернилка... а те просто са си карали в рамките на позволеното - 130 км/ч на магистрала.
Коментар
-
колеги , в бачкането караме мареа тд100 и мареа 1.6.служебни.по убит кон от тд100 няма и няма и да се роди.понеже колите са служебни ги пуснахме преди време.нали се сещате че никой от 2-мата не е жалил колата която кара.та резултата беше същия как при мен и jtd-то.много на малко.а разликата в 100 и 105 коня не е огромна както се сещате.та дали на баир на склон или небосклон.резултата винаги ще е един едиствен.не казвам че 1.6 върви толкова много.има много коли и модели с мотори 1.6 които правят браво 1.6 за резил.от собствен опит знам.преди 1 месец се пуснах с голф 4 19 тди 110 коня . ми да ви кажа тази кола ми показа колко си мога.и пак ви казвам това че съм се пуснал с някои и съм го победил не прави колата ми наи бързата.поздрави.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар