war_hawk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:superfiata написа:леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.
Коментар
-
nai7 написа:Lane Staley написа:superfiata написа:леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.
Коментар
-
Airfan написа:nai7 написа:Lane Staley написа:superfiata написа:леко леко.както съм написал по горе в поста ми.1.9 jtd 105 коня.нали се сещаш че ми пишеш някакви глупости.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
nai7 написа:ogi28b написа:За коя Теди говорите ?Не забравяйте основното изискване на темата: на баирFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Егати и темата Казвах и преди- дърпахме се с един приятел с Брава 1.6 16V на едно баирче и след това има прав и равен участък. Старт от място и докато не минахме баира си държах постоянно растояние пред него, даже той изоставаше. Когато обаче стъпихме на правата след това си навакса бързичко разстоянието и дори сигурно щеше да ме мине, но насрешното движение попречи (това при 175км/час). В Парахода бяхме аз и един приятел, в Бравата пича беше сам. И двете коли се поддържат доста, гледани са. Жалко че не снимахмеFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Ами то това одавна е ясно - на 1.6 му е нужна скорост на колата над 160, за да може да се говори за някакво предимство пред 1.9 жтд-то. При по-ниски скорости е пълна скръб. Ама колегата викаше че ги отвявал печките и оставали в облаци чернилка... а те просто са си карали в рамките на позволеното - 130 км/ч на магистрала.
Коментар
-
колеги , в бачкането караме мареа тд100 и мареа 1.6.служебни.по убит кон от тд100 няма и няма и да се роди.понеже колите са служебни ги пуснахме преди време.нали се сещате че никой от 2-мата не е жалил колата която кара.та резултата беше същия как при мен и jtd-то.много на малко.а разликата в 100 и 105 коня не е огромна както се сещате.та дали на баир на склон или небосклон.резултата винаги ще е един едиствен.не казвам че 1.6 върви толкова много.има много коли и модели с мотори 1.6 които правят браво 1.6 за резил.от собствен опит знам.преди 1 месец се пуснах с голф 4 19 тди 110 коня . ми да ви кажа тази кола ми показа колко си мога.и пак ви казвам това че съм се пуснал с някои и съм го победил не прави колата ми наи бързата.поздрави.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар