Ето какво ще направим.Според моя Гармин максималната скорост ми е 214км.Стрелката беше малко повече.Вярвам на Гармина. Слагаме го в твоята кола и тръгваш.Като се върнеш,ако е повече, карам Емо да ми разкара ремапа и спирам да пиша в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:war_hawk написа:А и предлагам нова дисциплина освен драг- доускорение от 80 до 180 на 5та, задължително на БАИРfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Red Storm написа:Сега пък на максимална.Да не стане и там мазало.Ако искаш се пробвайте и на разход.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Как ще мога да си позволя такъв разход,какво говориш.И въобще Браво.Аз за това си взех Стило,евтинийка. Темата е не кой какво може да си позволи. А относно боя,дето го отнесе БМВто на магистралата има и доста свидетели.С бензинови коли.Но само една миризлива нафтова печка му сипа. Не съм чул някой да си е продал ЖТДто и да си купи 1,6.Виж,обратното се е случвало. Това е последният ми пост във темата.Ще си карам куция кон и тайно ще ви завиждам на икономичните,но все пак газифицирани самолети.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Racer GT написа:Red Storm написа:Сега пък на максимална.Да не стане и там мазало.Ако искаш се пробвайте и на разход.
Коментар
-
Пак ще го напиша:Искам 1.8 на БАИР, аз ще съм сток, като давам на 1.8 предимство от 250кг, дори 300кг. в теглото.Искам и HGT, каквото и да е, като му давам предимство от 250-300кг. в теглотоБаира е такъв, че каквото и да правя не вдигам повече от 130 км/ч За равно, бензинаджиите да си пускат друга тема, тука говорим за БАИР.И понеже някои хора не знаят какво е БАИР:[quote:35480b812e]Баир/Възвишениеот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеВъзвишението е вид земна форма. Тя представлява немного висока част от равна земна повърхност (до 200 метра надморско равнище спрямо нивото от, което започва) с зоаблена изпъкнала форма на релефа.Обикновено се употребява като термин, с който трябва да се направи характеристика на дадена местност. Възвишението може да бъде както със стръмни склонове, така и с полегати (до 30°). Делят се на акумулативни (еолови, речни, ледникови) и ерозионни (остатъчни).Думата ,,възвишениеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Sev написа:абе, печкаджии сектанти :D не стига че моторите ви са с по-голям обем, ами не са и атмосфернинямате срам...че и баир избралие на тва му викам дерижиран жребийдайте да пуснем 1,6 M-Jet срещу 1,4 T-Jet :D или 1,9 M-Jet с 1,75 TBI
Коментар
-
Година и нещо от както е пусната темата, 19785 регистрирани потребители и още не сте го пробвали?Еб@си... Ако има някой от Бургас с читаво и немапнато JTD съм готов да сложим край на спора!п.с. Щом аз, дето не съм по гонките се изнервих от тая тема, не ви знам вие как сте я докарали до 32 страници... ЕДИТ:ogi28b написа:нещо съм се обръкал уекичко.... 120Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Той се води 1.4 S (според братушките). Мисля че Sev си има предвид точно 1.4 ТДжет - 120, който е съпоставим по мощност с 1.6 мултиджет - също 120. Но в условията на темата - категорично няма шанс ! А това че никой не го е пробвал - всеки го е страх явно, важното е да има клавиатурен рацинг.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар