Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето какво ще направим.Според моя Гармин максималната скорост ми е 214км.Стрелката беше малко повече.Вярвам на Гармина. Слагаме го в твоята кола и тръгваш.Като се върнеш,ако е повече, карам Емо да ми разкара ремапа и спирам да пиша в темата.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Стражаро,сори.Мислех че говориш за максимална скорост.За разход печелиш. Сори,още веднъж.
      Octavia RS

Коментар

е за максимална повече от 195 немога

Коментар

Red Storm написа:
          Стражаро,сори.Мислех че говориш за максимална скорост.За разход печелиш. Сори,още веднъж.
          прощавам ти

Коментар

emzo написа:
            war_hawk написа:
            А и предлагам нова дисциплина освен драг- доускорение от 80 до 180 на 5та, задължително на БАИР
            Направи такова ускорение, като мене на баир и ти подарявам Стилото, казвам го пред всички
            Много щедро от твоя страна, но се опасявам, че няма как да стане.Единствената дисциплина, която мога да се запиша е 400м на всичко друго биеш П.П. Ето видя ли, че и аз ти признах печката
            fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
            volvo s40 1.9

Коментар

Red Storm написа:
              Сега пък на максимална.Да не стане и там мазало.Ако искаш се пробвайте и на разход.
              Еи ама тва стило тря да е совалка бе...бмв-та наказвало,само едно и също...Като са големи бегачки що само ги човъркате???Колата наистина може и да върви доста от стоковия си вид,но постоянните хвалби-не всяват респект,а по скоро за присмех.Всички знаем синьото купе на един наш колега какви възможности има,но някои да е чул колегата да раздухва колко върви???Не,ам JTD-то в всяка втора тема....било то стило или браво.ПРИЗНАВАМЕ ДИЗЕЛА ВЪРВИИИ!Относно разхода които си писал 12-13/100 е бензин,едва ли можеш да си го позволиш.... :D
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Как ще мога да си позволя такъв разход,какво говориш.И въобще Браво.Аз за това си взех Стило,евтинийка. Темата е не кой какво може да си позволи. А относно боя,дето го отнесе БМВто на магистралата има и доста свидетели.С бензинови коли.Но само една миризлива нафтова печка му сипа. Не съм чул някой да си е продал ЖТДто и да си купи 1,6.Виж,обратното се е случвало. Това е последният ми пост във темата.Ще си карам куция кон и тайно ще ви завиждам на икономичните,но все пак газифицирани самолети.
                Octavia RS

Коментар

Racer GT написа:
                  Red Storm написа:
                  Сега пък на максимална.Да не стане и там мазало.Ако искаш се пробвайте и на разход.
                  Еи ама тва стило тря да е совалка бе...бмв-та наказвало,само едно и също...Като са големи бегачки що само ги човъркате???Колата наистина може и да върви доста от стоковия си вид,но постоянните хвалби-не всяват респект,а по скоро за присмех.Всички знаем синьото купе на един наш колега какви възможности има,но някои да е чул колегата да раздухва колко върви???Не,ам JTD-то в всяка втора тема....било то стило или браво.ПРИЗНАВАМЕ ДИЗЕЛА ВЪРВИИИ!Относно разхода които си писал 12-13/100 е бензин,едва ли можеш да си го позволиш.... :D
                  И аз незнам защо толкова много ги подценяват и 1.6 и 1.8.Явно тези JTD са некакви совалки тука там стъпват,видя се на клипчетата от другата тема какво се случи на прехваленото JTD.После ама тя колата не бива,нали знаете на кривата ракета и космоса и пречи. Повечето сте отдалеч ама лятото ако идвате към Сл.бряг съм навит да се пусна със някой самолет или накратко JTD.Ako падна ОК, тъкмо ще видя защо на четвърта не мога да направя повече от 190 за 5 не мисля че със нея излитам.

Коментар

абе, печкаджии сектанти :D не стига че моторите ви са с по-голям обем, ами не са и атмосфернинямате срам...че и баир избралие на тва му викам дерижиран жребийдайте да пуснем 1,6 M-Jet срещу 1,4 T-Jet :D или 1,9 M-Jet с 1,75 TBI
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Пак ще го напиша:Искам 1.8 на БАИР, аз ще съм сток, като давам на 1.8 предимство от 250кг, дори 300кг. в теглото.Искам и HGT, каквото и да е, като му давам предимство от 250-300кг. в теглотоБаира е такъв, че каквото и да правя не вдигам повече от 130 км/ч За равно, бензинаджиите да си пускат друга тема, тука говорим за БАИР.И понеже някои хора не знаят какво е БАИР:[quote:35480b812e]Баир/Възвишениеот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеВъзвишението е вид земна форма. Тя представлява немного висока част от равна земна повърхност (до 200 метра надморско равнище спрямо нивото от, което започва) с зоаблена изпъкнала форма на релефа.Обикновено се употребява като термин, с който трябва да се направи характеристика на дадена местност. Възвишението може да бъде както със стръмни склонове, така и с полегати (до 30°). Делят се на акумулативни (еолови, речни, ледникови) и ерозионни (остатъчни).Думата ,,възвишение
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        @Sev - нямаме парички, слагаме за по 10лв нафта, колкото да идем на срещите , а ти за какви коли ни говориш Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                        айдееепочнахте с оправданията :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                          абе, печкаджии сектанти :D не стига че моторите ви са с по-голям обем, ами не са и атмосфернинямате срам...че и баир избралие на тва му викам дерижиран жребийдайте да пуснем 1,6 M-Jet срещу 1,4 T-Jet :D или 1,9 M-Jet с 1,75 TBI
                          Темата започна, тъй като преди време в една друга тема, един колега се изказа как подминавал печките на баира като спрели.... за това е "на баир".

Коментар

Sev - дай сайт с характеристиките на 1.6 мултиджет ? 1.4 Тджет май е някъде между 149 и 151 к.с.?ред.: нещо съм се обръкал уекичко.... 120

Коментар

Година и нещо от както е пусната темата, 19785 регистрирани потребители и още не сте го пробвали?Еб@си... Ако има някой от Бургас с читаво и немапнато JTD съм готов да сложим край на спора!п.с. Щом аз, дето не съм по гонките се изнервих от тая тема, не ви знам вие как сте я докарали до 32 страници... ЕДИТ:
                              ogi28b написа:
                              нещо съм се обръкал уекичко.... 120
                              Има и 150
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Той се води 1.4 S (според братушките). Мисля че Sev си има предвид точно 1.4 ТДжет - 120, който е съпоставим по мощност с 1.6 мултиджет - също 120. Но в условията на темата - категорично няма шанс ! А това че никой не го е пробвал - всеки го е страх явно, важното е да има клавиатурен рацинг.

Коментар

Working...
                                X