Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми защото не можем да тупаме турбо-бензинови.И се утешаваме с атмосферни бензинки.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Е ок, ама поне със засилени атмосферки пробвайте, че с 1.6-18 браво смисъла клони към 0 Не приемай че се заяждам - просто ми е странно защо се нищи тоя върпос цели 31 стр. вече, като е ясен резултата...

Коментар

Добре колега, а ти кога ще разбереш, че иде реч за сток печки ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Tie написа:
          Е ок, ама поне със засилени атмосферки пробвайте, че с 1.6-18 браво смисъла клони към 0
          Аз казах по-рано, искам ХГТ на баира.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Tie написа:
            Е ок, ама поне със засилени атмосферки пробвайте, че с 1.6-18 браво смисъла клони към 0
            Аз казах по-рано, искам ХГТ на баира.
            На надолнище нещеш ли?Какви са тия гонки на нагорнище?Аз мисля,че Стара Загора се славеше с дългите прави булеварди .Стига си се филмирал с тази застреляна печка,ако си толкова отворен може и на максимална да се пробваме?Много си вярвате чесно

Got nos?

Коментар

Сега пък на максимална.Да не стане и там мазало.Ако искаш се пробвайте и на разход.
              Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                Сега пък на максимална.Да не стане и там мазало.Ако искаш се пробвайте и на разход.
                Те само за отопление стават тея нафтови печки.

Коментар

nai7 написа:
                  Red Storm написа:
                  Те само за отопление стават тея нафтови печки.
                  Правилно, така е! Не се лъжете от приказките на колегите Emzo и Red Storm, за нищо не стават буриите и не си купувайте кюнец.

Коментар

Мечтата ми е 1.6 или 1.8 на газ,но не мога да си го позволя.Друго си е да ти гори 12-13/100. И като дойде време за изпреварване или сериозен баир да търсиш смукача.
                    Octavia RS

Коментар

@sUkI - докато пиша в темата за БАИР, ще си вярвам, колкото искам.Аз пък съм сигурен, че на въпросните баири няма да се развъртиш и топ спийда ти става безсмислен, на равно с тебе не виждам смисъл.Ето виждаш ли признавам ти бензинката Aма бензиновите гурута(1,6-1, не искат да признаят обратното.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm написа:
                        готово само кажи кога

Коментар

Суки мани ги да си карат нафтовите печки с разход 3 на 100 по байр с 220 А и предлагам нова дисциплина освен драг- доускорение от 80 до 180 на 5та, задължително на БАИР
                          fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
                          volvo s40 1.9

Коментар

С теб ли?Бате,по-добре недей. За Стражаро става въпрос.
                            Octavia RS

Коментар

war_hawk написа:
                              А и предлагам нова дисциплина освен драг- доускорение от 80 до 180 на 5та, задължително на БАИР
                              Направи такова ускорение, като мене на баир и ти подарявам Стилото, казвам го пред всички
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm написа:
                                С теб ли?Бате,по-добре недей. За Стражаро става въпрос.
                                ти на разход искаш да ме биеш

Коментар

Working...
                                X