Mдаа, за БАИР е. Правете друга тема и там да се обсъжда на РАВНО.Хайде, който има път през СтЗ, да се обади, но да е с 1.8 да сме равностойни. п.с. давам му бонус, стилото е с около 250кг по-тежко от Бравото
Че от кола до кола има разлика така,понеже с моята Мареа 1,6 по равното си вдигам 205 ,но като правихме летящ старт с колегата Voodoo до 150 ми взе 2-3 коли.Не знам дали е само от това че той е с браво а аз с мареа+100 кг метанова бутилка.Иначе уж всичко си ми е наред,няма някакви грешки по колата.
Хайде, който има път през СтЗ, да се обади, но да е с 1.8 да сме равностойни. п.с. давам му бонус, стилото е с около 250кг по-тежко от Бравото
Аз ще кача трима отзад,ако ми дадеш и 200м преднина,идвам! Само не ми е ясно колко сме равностойни:Аз с моите 113hps(друг е въпроса колко от тех са живи) :D а Вие с тея назобени JTD-та....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Кой говори за назобено състояние ?Сток, идваш пред тебе слагам сток софтуера и гледаме сеир.2 места предлагам, Ягодовския баир и още един, на който назобен не вдигам повече 130
Хайде, който има път през СтЗ, да се обади, но да е с 1.8 да сме равностойни. п.с. давам му бонус, стилото е с около 250кг по-тежко от Бравото
Аз ще кача трима отзад,ако ми дадеш и 200м преднина,идвам! Само не ми е ясно колко сме равностойни:Аз с моите 113hps(друг е въпроса колко от тех са живи) :D а Вие с тея назобени JTD-та....
Аз в събота рано сутринта ще мина през Стара Загора и след обед на връщане пак ще мина, така че ако искате може да идем тримата, аз ще осигуря камерата.
Кой говори за назобено състояние ?Сток, идваш пред тебе слагам сток софтуера и гледаме сеир.2 места предлагам, Ягодовския баир и още един, на който назобен не вдигам повече 130
не съм казал че 1.8цата е голема бегачка...при такия условия турбото си е турбо няма какво да говорим.Иначе наравно ще се поузориш стоков... сега времето не е много за такия експерименти,като идваме на гости здраве и живот....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Може ли аз,по желание.Само да се пооправи времето.Даже на крака/колела ще ти дойда. Само да не питаш после:*Сигурен ли си ,че е дизел?*Щото и това ми се е случвало.
Ще се пуснем ей така,за спорта.Като се видим,ще ти дам да пробваш Стилото.Прециниш ли ,че е по-силно,няма да се напъваме.Аз твоето 1,8 не искам да го карам.
Ще се пуснем ей така,за спорта.Като се видим,ще ти дам да пробваш Стилото.Прециниш ли ,че е по-силно,няма да се напъваме.Аз твоето 1,8 не искам да го карам.
Колега стига си се филмирал.Като застанем на чертата и като се види кой е догонващ тогава ще говорим.А и аз благодаря за стилото брат ми го има същото и съм го карал и карал . .
Щом не можеш да го дръпнеш,значи не е мапнато както трябва.Няма значение.Гарантирам ти,че до около 180км ще съм отпред.И няма да е само с един калник. Да не спорим повече за глупости.Като се видим ще се пробваме.
Коментар