Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво браво търсите

Коментар

Ми като твоето примерно, тъкмо е с 5 коня по-слабо
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Айдеее, пак се почна с мерене на п....
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

за спорта съм навит Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

[quote="
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
              emzo написа:
              @Atanas71 - ще я пуснем ли чипната ти Мареа с нечипната и после чипната Мареа JTD105 ?
              Искаш ли да направим друго преди да се пуснем по баира. Ще ти отворя компа на моята Марея да провериш за сменен чип , после ще ти позволя да се вържеш и като голям разбирач дано да можеш да отвариш файла. Ако всичко е наред ще извадя тръбата от багажника и та почвам Става ли бе отворко бъди мъж . Ето ти истинско предизвикателство с невероятни преживявания и за десерт една дръпка по баира Тези дето ги къдриш си ги приказвай с Принца. Нищо лично просто ти правя предложение , така ще разбереш дали е чипната на 100% Какво по-добро предложение от това , а за тръбата ...просто това е цената която ще платиш за човъркането по личния ми автомобил. :D Хайде рипай сега
              Мисля си, че мнението ти е неуместно и непочтително. Няколко пъти ти беше отправено нормално предложение да премериш сили с Мареа и Стило, но отказа. Относно чип-а - ти сам си го заявил на 2-3 места, че ще ти правят манипулации по софтуера, за да свалиш още една секунда от времето си, така че? Може да не си правиш труда да си ги търсиш и редактираш - ясно е що за човек си вече. И още нещо, незнам ти дали си се дърпал с JTD105, но аз съм се дърпал с Мареа 1.6 и що годе знам разликата между двата стокови мотора.С най-добри пожелания.

Коментар

[quote="[color=red]Колега за пореден път си изпускаш нервите!Модераторски екип на fiat-bg.org[/color]
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                  Airfan написа:
                  Atanas71 написа:
                  emzo написа:
                  @Atanas71 - ще я пуснем ли чипната ти Мареа с нечипната и после чипната Мареа JTD105 ?
                  Искаш ли да направим друго преди да се пуснем по баира. Ще ти отворя компа на моята Марея да провериш за сменен чип , после ще ти позволя да се вържеш и като голям разбирач дано да можеш да отвариш файла. Ако всичко е наред ще извадя тръбата от багажника и та почвам Става ли бе отворко бъди мъж . Ето ти истинско предизвикателство с невероятни преживявания и за десерт една дръпка по баира Тези дето ги къдриш си ги приказвай с Принца. Нищо лично просто ти правя предложение , така ще разбереш дали е чипната на 100% Какво по-добро предложение от това , а за тръбата ...просто това е цената която ще платиш за човъркането по личния ми автомобил. :D Хайде рипай сега
                  Мисля си, че мнението ти е неуместно и непочтително. Няколко пъти ти беше отправено нормално предложение да премериш сили с Мареа и Стило, но отказа. Относно чип-а - ти сам си го заявил на 2-3 места, че ще ти правят манипулации по софтуера, за да свалиш още една секунда от времето си, така че? Може да не си правиш труда да си ги търсиш и редактираш - ясно е що за човек си вече. И още нещо, незнам ти дали си се дърпал с JTD105, но аз съм се дърпал с Мареа 1.6 и що годе знам разликата между двата стокови мотора.С най-добри пожелания.
                  Въобще нямам намерение да търся това което съм писал и ако си малко по-запознат с компа на моята Марея ще ти стане ясно че това което съм мислил да правя не е станало . Не мога да разбера каде си ми предложил и каде съм ти отказал , не пиши глупости. Ако искаш да знаеш наистина що за човек съм , винаги мога да те намеря и да се изясним. Но тук да ми правиш такива заключения скрит зад компа , наистина звучи много мъжки.Пак ти повтарям много си малък и много си назад , отдавна минах от там кадето ти ще стигнеш скоро , затова спестявай си от тук на татък изрази от този тип....."ясно е що за човек си вече" Ясен ли бях.
                  Добре малък съм, но се държа достатъчно почтително и уважително, за да не заплашвам със саморазправа за втори път във втори пореден пост втори човек. Имай предвид, че мога да пусна жалба срещу теб в полицията за тези ти заплахи. И за протокола - аз не претендирам за мъжко звучене, а и всеки батко си има татко.Поздрави.

Коментар

.,,

Коментар

Atanas71 написа:
                      Ти пак влезе във филми , каде те плаша със саморазправа. Че може да се срещнем и изясним това заплаха ли е За останалата част от постати , аз пиша на друг човек като след така наречената от теб закана за саморазправа съм поставил ето това Явно е че сам се набутваш там кадето не ти е работата. Двама си мерят ......трети си дава... Хайде моля ти се не с тези на мен :D
                      Ок, разбрахме се значи - може би съм сбъркал, за което се извинявам. А иначе поканата за замерване ти я отправих в темата за бензин срещу дизел в Общия раздел. Поканата беше с цел наистина да документираме как вървят тези два автомобила.Поздрави.

Коментар

[quote="

Коментар

Това беше и замисъла на моя въпрос по-горе.Отдавна мислим за писта, на която да направим някой друг старт на спокойствие без да сме опасни за околните.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="

Коментар

23 страници чета само глупости.Преди година си продадох бензинката 1.6 16v заради дизел и то ТД100 ,но бензиновото правеше по голяма максимална скорост на къси разстояния обаче бензина винаги ще пада от дизела, то е ясно защо,ако говорим за сходни мотори,така че кой каквото му е на душата на човек това да кара

Коментар

Ако 1.6 16V бензинов атмосферен агрегат и 1.9 Турбо Дизел са сходни мотори......

Коментар

Working...
                                X