Бат Наско,я прочети пак темата за Сузито.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
незнам само защо спорите за глупости колкото и да се напъвате колите ни са по 103-105 кочета аз съм имал и дизел сега съм с 1.6 16в 103к. и двете си имат +/- на дълаг път бензина издъхва на късо разтояние дизелака си пушляви и е назад ама по добре е да се пуснете и да се убедите сами нов съм във форума и не искам да ви убеждавам в нищо мачкайте немските каски кви са тия братски войниlive is too short to drive VW
Коментар
-
gari_brasna4a написа:Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :DNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:gari_brasna4a написа:Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
DiStefano написа:gari_brasna4a написа:Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :D
Коментар
-
Здравейте.Почетох доста от темата,но не ми стана ясно състоя ли се дръпката.Ако все още не е,мога да предложа баира между Баня и Песнопой.Вярно че не е дълъг,но не мисля че е необходимо да карате 10-20 км по път със завои,защото там опира до това на кой му стиска повече,а не толкова до колите.Та за въпросния път-и без тва е в ремонт,и не минават коли,просто е идеален.Аз също съм навит с моето доста счупено 1.6 на газ, да се пусна.Лично мое мнение е че дизела ще падне.Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
-
Абе не знам какво се дъвка тази тема ???Не знам на кой не му е ясно ,че на баир бензинова кола срещу дизелова няма шанс...(за еднакви коне и килограми - горе долу де)Трябва да си доста заблуден ако си мислиш обратното...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар