незнам само защо спорите за глупости колкото и да се напъвате колите ни са по 103-105 кочета аз съм имал и дизел сега съм с 1.6 16в 103к. и двете си имат +/- на дълаг път бензина издъхва на късо разтояние дизелака си пушляви и е назад ама по добре е да се пуснете и да се убедите сами нов съм във форума и не искам да ви убеждавам в нищо мачкайте немските каски кви са тия братски войни
Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :D
S-ките преди Радилово как ги вземаш със 150 ?!или пък тези които са на Хюсеин преди и след свинефермата ... ?!а пък завоя на моргата преди входа за града със 150 знаеш ли къде ще ти отиде колата ако влезеш с тази скорост - право в "бозаджийницата" на Грибаш която е отсреща ...
Колеги виждам ,че тази тема дразни сетивата на някой хора яко.аз немога да дам мнение по темата само мога да дам факти.фиат мареа 1910 ЖТД 105 коня по пътя пазарджик - пещера не пада под 150 км/час(не включвам очастъкът радиолово ,се пак е населено място).ако някой познава пътя знае на 2 -3 места че баирчето е огромено .няма кво повече да кажа освен че несъм видял някой с 1.6 мотор да ме бега нагоре или някой изобщо да се опитва да ме минава нагоре.пътувам сяка седмица по 2 пъти и неми се е случвало някой да ме мине нагоре.поне не в последните 2 години :D :D :D
S-ките преди Радилово как ги вземаш със 150 ?!или пък тези които са на Хюсеин преди и след свинефермата ... ?!а пък завоя на моргата преди входа за града със 150 знаеш ли къде ще ти отиде колата ако влезеш с тази скорост - право в "бозаджийницата" на Грибаш която е отсреща ...
Интересно нали?Как по дяволите става това?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
е добре на 3 завоя неможе да се кара много бързо и вия сега кво си викате " чакай да му натрием носът". ако някой се е прежалил и мисли че ще ме бие на тоя път нека заповяда а който невярва - през турбото ми е
Здравейте.Почетох доста от темата,но не ми стана ясно състоя ли се дръпката.Ако все още не е,мога да предложа баира между Баня и Песнопой.Вярно че не е дълъг,но не мисля че е необходимо да карате 10-20 км по път със завои,защото там опира до това на кой му стиска повече,а не толкова до колите.Та за въпросния път-и без тва е в ремонт,и не минават коли,просто е идеален.Аз също съм навит с моето доста счупено 1.6 на газ, да се пусна.Лично мое мнение е че дизела ще падне.
Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Абе не знам какво се дъвка тази тема ???Не знам на кой не му е ясно ,че на баир бензинова кола срещу дизелова няма шанс...(за еднакви коне и килограми - горе долу де)Трябва да си доста заблуден ако си мислиш обратното...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Аз съм навит по баира от Стз за към село ягода да гоним 1,8 мареа комби с 1,9 жтд нечипнато.И без туй 1,8 комби го дават по каталог като 1,6 браво така че трябва да са равностойни.
Коментар