Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@Atanas71 - говорим точно след моста на разклона за село Ягода до първите завои, тогава бях с 185 гуми, сега сложих 195 и колата е много по-стабилна, но не искам да влизам в черните хроники.Ама баирчето си е добро.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

BO написа:
        ogi28b написа:
        Миналата седмица изминах 160 км за 2 часа и 35 минути, което е средна скорост от 62 км/ч. А ти? Или въпросът важи само за еноишес?
        297.4км за 4:56 часа = 60.3км/ч
        Да ви имам търпението -> Крушуна - София ( 197 км по ГПС ) за 2:35 часа с три почивки - зареждане с газ, кафе и ... стоп палка
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не се смята, защото стоп-палката ти е объркала графика, после си се мъчил да наваксваш с по-висока скорост и по тази причина си направил само три почивки освен зареждането с газ :D Пардон, сега видях, че едната почивка е за зареждането, а другата е стоп-палката - значи съвсем не си почивал. Обаче на Крушуна е много красиво, а?
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
            Не се смята, защото стоп-палката ти е объркала графика, после си се мъчил да наваксваш с по-висока скорост и по тази причина си направил само три почивки освен зареждането с газ :D Пардон, сега видях, че едната почивка е за зареждането, а другата е стоп-палката - значи съвсем не си почивал. Обаче на Крушуна е много красиво, а?
            Ооо, Крушуна е страхотно. На водопадите имаше не повече от 7-8 души. Спокойствие, красота... Обаче е имало срутване на едното стъпало и една част май ще изсъхне А полицаите ме спряха на Богров Просто бях сам и ми се караше бързо

Коментар

Lane Staley написа:
              BO написа:
              ogi28b написа:
              Миналата седмица изминах 160 км за 2 часа и 35 минути, което е средна скорост от 62 км/ч. А ти? Или въпросът важи само за еноишес?
              297.4км за 4:56 часа = 60.3км/ч
              Да ви имам търпението -> Крушуна - София ( 197 км по ГПС ) за 2:35 часа с три почивки - зареждане с газ, кафе и ... стоп палка
              Много изоставаш -> 76.3км/ч - не си в играта, от горе на всичко чак си спирал
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Утре мисля да ходя до Бели Искър. Обещавам завоите около язовира да ги вземам с макс 50 км/ч ( само в едната посока ). Ще си изкупя ли вината? Ще ме вземате ли с вас

Коментар

Да питам кой беше колегата с HGT, който се опита и остана с опита да ме изпапка на баира описан по-рано в темата ?От форума е, имаше голям стикер и ме позна, присветна ми няколко пъти !То HGT не може да изприпа на баира, па Вие за Ино и Шес’ ми спорите
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами, то и на децата вече им е ясно ,че JTD-то е "страшилището" на баирите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

А не Е ли?
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Чакам колегата с HGTто да го каже Aз тогава зарибявах един младеж що е то дизел и има ли почва то у Накрая каза:И аз искам
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

С нетърпение очаквам включване на колегата Atanas71 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                          SEAT Leon Cupra 300
                          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

[quote=
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

[quote

Коментар

В другата тема стана дума за 1,8 господа спамери.Не за Жетеде.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X