Ок, разбрахме се Ще го кажа просто - в конкретния случай с така изложените ав-ли и условия, ЖТД БИЕ 1.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Не бе, просто някои съфорумци си преливат от пусто в празно и обратно! Формула 1, принудително пълнене, дрън-дрън....МОЛЯ НЕ ИЗВЪРТАЙТЕ ТЕМАТА НА БЕНЗИН СРЕЩУ ДИЗЕЛ! Има такава тема, който иска да си чеша езика - там!Тази тема е ясно поставена - JTD 105 с принудително пълнене срещу 1.6 103 с атмосферно пълнене, и то по баир.1. 0 - 1002. 1/4 миля3. 80-120 на 4-та4. 80-120 на 5-таПредлагам да няма 0 - 200 , защото все пак не сме нарушители, и няма нужда да ни взимат книжките , щото сме много отворени на приказки.Що няма дизелов двигател в Ф1 - Една от причините е че за да постигнат тези конски сили, трябва двигател с огромен обем, който е забранен. А 3-литров дизелов двигател технически му е невъзможно да се върти с 18 000 оборота. Що няма кораб с бензинов двигател.... Бензин с/у дизел - КРАЙ! JTD 105 с/у 1.6 103 - Начало:Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tie написа:vsd кажи ми ТИ лично имаш ли поне малко понятие от двигатели Не ми говори само за изходни параметри ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
vsd написа:Наско не видя ли на emzo тестаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Еееее, хайде сега. Тръгват от място, какво повече. А за от 100, бензинката трябва да е на макс, а jtd-то не, така ли. То в почти всички обороти дизела е на почти макс въртящ момент, на 1000 оборота ли да кара. А ако смяташ че мареата върви колкото jtd с ремап с удоволствие ще се замерим. Ако случайно имаш път към София, пиши едно лично
Коментар
-
Atanas71 написа:vsd написа:Наско не видя ли на emzo теста
Коментар
-
vsd написа:Еееее, хайде сега. Тръгват от място, какво повече. А за от 100, бензинката трябва да е на макс, а jtd-то не, така ли. То в почти всички обороти дизела е на почти макс въртящ момент, на 1000 оборота ли да кара. А ако смяташ че мареата върви колкото jtd с ремап с удоволствие ще се замерим. Ако случайно имаш път към София, пиши едно личноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
naskobg написа:Atanas71 написа:vsd написа:Наско не видя ли на emzo тестаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Пак започвате да рипате , искаш да кажеш че бензинката щом е на 100км./ч трябва да е на макс. , без значение на коя скорост е . Ето това е пълна глупост , 100 на трета да но на четвърта и пета то това си е било подарък от страна на бензинката.Някаде да съм казал че Мареата върви повече от ЖТД с ремап пак интерпритации както на теб е угодно да подведеш спора. Имах в предвид че този Колега с Брава ЖТД+ремап знае как върви Мареата но не че върви повече
Коментар
-
Добре де, оставете летящия старт, от място 1.6 издъхва тотално.Иначе аз съм навит за летящ старт с 1.6 на 3та и 100км/ч, но както казах сума ти време загубихме и едва ли ще седна да пробвам пак, защото на някой не му харесало, че сме ги намачкали от 5та с 100км/ч.Колкото до баира, ако преди моста съм карал с 70-80 горе до първия завой и аз ще си карам с 150-160, но от моста 130 макс до 1ия завой.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар