Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vsd написа:Atanas71 написа:Колегата направо го разплака Кой знае каде е сега и си блъска главата във великия шестакФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
колеги аз ще се изкажа малко крайно. Няма място за сравнение на бензин и дизел особенно когато става въпрос за едни и същи конски сили. Всеки който поне малко разбира от автомобили трябва да знае че дизелака си постига максималния въртящ момент при много по ниски обороти на двигатела. и ако jTD е 105 к.с. при 2500 оборота то 1,6 16V е 103 при 5000 оборота данните са примерни. И да ви кажа още нещо освен фиата имам и рено 19 1,9 ТД 90 к.с. е испънахме ги с една Астра 115 к.с. и накрая резултата на пича с астрта му се прис..а. Който не е карал турбо дизел или други подобни само той може да твърди, че бензина бил "бегачка"
Коментар
-
fiestahdi написа:колеги аз ще се изкажа малко крайно. Няма място за сравнение на бензин и дизел особенно когато става въпрос за едни и същи конски сили. Всеки който поне малко разбира от автомобили трябва да знае че дизелака си постига максималния въртящ момент при много по ниски обороти на двигатела. и ако jTD е 105 к.с. при 2500 оборота то 1,6 16V е 103 при 5000 оборота данните са примерни. И да ви кажа още нещо освен фиата имам и рено 19 1,9 ТД 90 к.с. е испънахме ги с една Астра 115 к.с. и накрая резултата на пича с астрта му се прис..а. Който не е карал турбо дизел или други подобни само той може да твърди, че бензина бил "бегачка"A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
sugarboy написа:Не-е, не всички ено и шес-ки страдат от липса на мощност. Ние с колегата Atanas71 още държим фронта, а аз продължавам да дебна на баираOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Явно, човекът от Мареата е разбрал, че сте се дърпали, когато сте се запознали и си му казал. Аз не мога да разбера, след като толкова ви вървят ЖТД-тата, защо повечето сте ги чипнали - нали сте доволни от тях и са много вървежни. И какво има на 28 март, че няколко пъти я повтаряш тази дата?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Има кръг от БШТА.Ще бъда там и ще обърна специално внимание на тази твоя уникална Мареа 1,6-комби с АГУ. Имам обаче едно условие:ти решаваш къде и на какво разстояние се пускаме.Който загуби, слага жълт сенник с надпис ТАXI.Съгласен ли си?Получаваш и бонус-давам ти Бравото да го покараш и да прецениш разликата във вървенето между култовото 1,6 и пушливото и тромаво ЖТД.Octavia RS
Коментар
-
Айде-е-е,извадихме и турбокупетата. Това ми е последния пост в тази тема. Далеч съм от мисълта,че Браво с ремап е върха на сладоледа.Просто се издразних от необмисленото изказване на колегата за тромавите и пушливи дизелчета.От там започна всичко. Ако съм обидил някой,се извинявам. МирOctavia RS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар