Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    Колегата направо го разплака Кой знае каде е сега и си блъска главата във великия шестак
    Само така Да не мислят че много им вървят великите bmw-та
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
      Atanas71 написа:
      Колегата направо го разплака Кой знае каде е сега и си блъска главата във великия шестак
      Само така Да не мислят че много им вървят великите bmw-та
      То в Карлово стана традиция Фиат да пляска БМВ Даже и моя параход Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 премачка едно преди време
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

колеги аз ще се изкажа малко крайно. Няма място за сравнение на бензин и дизел особенно когато става въпрос за едни и същи конски сили. Всеки който поне малко разбира от автомобили трябва да знае че дизелака си постига максималния въртящ момент при много по ниски обороти на двигатела. и ако jTD е 105 к.с. при 2500 оборота то 1,6 16V е 103 при 5000 оборота данните са примерни. И да ви кажа още нещо освен фиата имам и рено 19 1,9 ТД 90 к.с. е испънахме ги с една Астра 115 к.с. и накрая резултата на пича с астрта му се прис..а. Който не е карал турбо дизел или други подобни само той може да твърди, че бензина бил "бегачка"

Коментар

fiestahdi написа:
          колеги аз ще се изкажа малко крайно. Няма място за сравнение на бензин и дизел особенно когато става въпрос за едни и същи конски сили. Всеки който поне малко разбира от автомобили трябва да знае че дизелака си постига максималния въртящ момент при много по ниски обороти на двигатела. и ако jTD е 105 к.с. при 2500 оборота то 1,6 16V е 103 при 5000 оборота данните са примерни. И да ви кажа още нещо освен фиата имам и рено 19 1,9 ТД 90 к.с. е испънахме ги с една Астра 115 к.с. и накрая резултата на пича с астрта му се прис..а. Който не е карал турбо дизел или други подобни само той може да твърди, че бензина бил "бегачка"
          Колега, вземи още малко да прочетеш, да вникнеш що е то ДВГ и тогава давай примерни.Твоят пост е от рода - кое е по-тежко - 1 килограм памук или 1 килограм олово.п.п. Не се ли събрахте двата автомобила на някой сериозен баир и накрая тази тема да приключи
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ето нещо за край на темата:
            Прикачени файлове

Коментар

Не-е, не всички ено и шес-ки страдат от липса на мощност. Ние с колегата Atanas71 още държим фронта, а аз продължавам да дебна на баира
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аре ЛОЦК mod. team 1.6 16v e по-бързата, по-икономичната, с по-евтините части, с по-малко харч на масло, с възможност за АГУ или метанова и т.н. ЛОЦКАко няма да се ЛОЦК темата, мераклии да се дръпнем на баир някой слънчев ден ? п.с. с пуснат климатик
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sugarboy написа:
                  Не-е, не всички ено и шес-ки страдат от липса на мощност. Ние с колегата Atanas71 още държим фронта, а аз продължавам да дебна на баира
                  Дебни,дебни,28/03 наближава.Ще ти проведа безплатен урок. За протокола да отбележа:в неделя,на прибиране от пистата в Хасково приземих много лошо една черна Мареа-седан 2,0/20в.И не на старт от място,а на лека гонка по пътя.На ОМВ-Поповица спрях,колегата спря и той,запознахме се и думите му бяха:*Твоето ХГТ върви повече,ама леко изпушва*.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Явно, човекът от Мареата е разбрал, че сте се дърпали, когато сте се запознали и си му казал. Аз не мога да разбера, след като толкова ви вървят ЖТД-тата, защо повечето сте ги чипнали - нали сте доволни от тях и са много вървежни. И какво има на 28 март, че няколко пъти я повтаряш тази дата?
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Чипнали сме ги щото вървежа никога не е достатъчен. Винаги ти се иска още и още. И не ми се вярва човека с мареата да е разбрал късно щом е видял че "HGT-то" върви повече, защо като не ви харесва изхода от гонката и пишете че другия не е разбрал.
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Има кръг от БШТА.Ще бъда там и ще обърна специално внимание на тази твоя уникална Мареа 1,6-комби с АГУ. Имам обаче едно условие:ти решаваш къде и на какво разстояние се пускаме.Който загуби, слага жълт сенник с надпис ТАXI.Съгласен ли си?Получаваш и бонус-давам ти Бравото да го покараш и да прецениш разликата във вървенето между култовото 1,6 и пушливото и тромаво ЖТД.
                        Octavia RS

Коментар

Щом JTD почна да бие HGT, напрао отивам да си търся JTD да напазаря

Коментар

Колеги , хайде стига сте се карали и заяждали , тая тема започна да прилича на ГОЛФ срещу ФИАТ.... И още ли не сте разбрали , че за всеки неговата си кола е най-хубава

Коментар

Еее то ще почне и на 20V Турбо Купе-та да скача, ти къ я мислиш тая работа?

Коментар

Айде-е-е,извадихме и турбокупетата. Това ми е последния пост в тази тема. Далеч съм от мисълта,че Браво с ремап е върха на сладоледа.Просто се издразних от необмисленото изказване на колегата за тромавите и пушливи дизелчета.От там започна всичко. Ако съм обидил някой,се извинявам. Мир
                                Octavia RS

Коментар

Working...
                                X