Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    Писах защото явно ти се искаше да чуеш нещо истинско , айде изпадай пак в мечти... :D
    Едва ли има смисъл да ти отговарям каквото и да е....карай си марията и се забавлявай
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Явно колегите ги е яд че JTD гори по-малко и върви повече.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
      Fiat Punto 1.9 JTD

Коментар

има желаеш за това jtd 1.6 16
        бмв форевар м5

Коментар

дайте го това jtd да го напляскам

Коментар

тия с jtd та малчът страх маика
            бмв форевар м5

Коментар

Не е баш така. Имаше няколко човека от различни градове, които изявиха желания да си пробват щайгите.
              Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
              Fiat Punto 1.9 JTD

Коментар

sugarboy написа:
                Red Storm написа:
                Да,само че не уточни за кои дизеляци говориш-Уно 1,3Д,Регата 1,6Д или ЖТД...
                Напротив, два пъти уточних вече, че досега нямам случай какъвто и да е дизел да не съм го подминал по сериозен баир, което не значи, че все някой ден някой дизел няма да се опре. Така че няма нужда от иронията с Уно и тем подобни. Дори вчера на магистралата едно голямо БМВ, което иначе по равното и по надолнището го даваше много пъргаво и шоферът му небрежно джвакаше дъвка, много се изненада, когато го подминах със 150 по обратния баир, точно преди последния тунел преди слизането към София вече. Не знам какъв му беше моторът, защото отзад нямаше никакви надписи, но явно е бил дизелак, защото изостана далеч назад, но пък се почувства унизен Фиат да го издуха и като дойде надолнището, пак прелетя покрай мен надолу.
                Много смешен пост - "какъвто и да е дизел" И очевидно си вярваш Този човек с БМВ-то видя ли те изобщо ?

Коментар

Въпреки , че ме е малко срам.Днеска едно ЖТД 105 го караше една мацка в студентски град - мн бърза , едвам я настигнах. Хич не го жалеше.

Коментар

Ето, колегата тук си казва... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=399986#399986С 1.9 JTD такива проблеми са немислими, дори и при 70 км/ч

Коментар

ogi28b написа:
                      Ето, колегата тук си казва... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=399986#399986С 1.9 JTD такива проблеми са немислими, дори и при 70 км/ч
                      Следващата ти тема вероятно ще бъде нещо от сорта на: " 1.9 JTD vs. 1.4/12V при изпреварване на 5-та предавка при 70 км/час ". Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                      SEAT Leon Cupra 300
                      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Re: Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Бих се пуснал на тази печка,кво толкова намирате в нея.
                        Marea HLX 147ps

Коментар

Ми пусни са и с някоя 900кубика, за кво ти е печка ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

пп

emzo написа:
                            Ми пусни са и с някоя 900кубика, за кво ти е печка ?
                            Прав си ЕМЦО,ще пробвам,иначе ти е хубав бравока-за тия 4 бона дето си ги дал е разкошна печка
                            Marea HLX 147ps

Коментар

Тъй де темата е за 1.6 16v.Нали ........ някак си не върви да дърпаш с твоята кола Браво JTD.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: пп

Gofi написа:
                                Прав си ЕМЦО,ще пробвам,иначе ти е хубав бравока-за тия 4 бона дето си ги дал е разкошна печка
                                Далече си ми иначе бих направил един старт с твоята бегачка!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X