Извинявам се ако съм объркал раздела ама се развълнувах.Купувам фиат 1.6 16в,че от малак си падам малко състезател,ама каде съм гледал досега! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
milen4o написа:Извинявам се ако съм объркал раздела ама се развълнувах.Купувам фиат 1.6 16в,че от малак си падам малко състезател,ама каде съм гледал досега! :DSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Ти по принцип усилено си амортизираш клавиатурата, аз поне застанах на старта с колегата и той ме би, на равно не на баир, а мойта е с чип. Да съм казвал нещо ? Не, би ме колегата и толко! Явно толкова си мога. А ти си амортизираш кийборда, и така и не си застанал на старта с никой. Ако нещо не ти харесва баира - не пиши в темата. Тя е провокирана от това че 1.6 е много силен по баирите.
Коментар
-
ogi28b написа:Ти по принцип усилено си амортизираш клавиатурата, аз поне застанах на старта с колегата и той ме би, на равно не на баир, а мойта е с чип. Да съм казвал нещо ? Не, би ме колегата и толко! Явно толкова си мога. А ти си амортизираш кийборда, и така и не си застанал на старта с никой. Ако нещо не ти харесва баира - не пиши в темата. Тя е провокирана от това че 1.6 е много силен по баирите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Geraka написа:Колега я кажи ти с колко jtd-та си ссе пускал, че толкова много приказваш....Мани тва куцо бмв дето си го бил.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Айде стига изцепки , такива като вас ги слушам всяка неделя неможли да включат добре втора или много късно тръгнали и т.н.т. А по принцип на такива рибари им чупя самочуствието и въдичките.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
240 конски сили при 1700 оборота и всичко това при разход 11л/100кмИ бензин да се лее по улицата като от спукана тръба на ВИК, пак няма да се кара бензин.Има физични закони, които няма как да се променят. И без това тази тема стана на нищо Искам някой ден тази "печка" да се лепне на някой баир след колегата, карайки си със 170 и достигнал максималния живот на двигателя, от зад на 1 метър да му светнат с фаровете, той леко да се отстрани настрани и след това за 10 секунди да не си спомни коя "печка" е отлетялаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Днеска направихме 2 теста точно на пътя от с. Ягода към СТЗ с приятел, не беше с фиат, а с:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2152.htmlна баира му разказах играта, на равно обаче той на мене.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Geraka написа:Atanas71 написа:Айде стига изцепки , такива като вас ги слушам всяка неделя неможли да включат добре втора или много късно тръгнали и т.н.т. А по принцип на такива рибари им чупя самочуствието и въдичките.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
emzo написа:Днеска направихме 2 теста точно на пътя от с. Ягода към СТЗ с приятел, не беше с фиат, а с:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2152.htmlна баира му разказах играта, на равно обаче той на мене.
Коментар
-
sugarboy написа:че аз със 170 прелитам покрай дизелаците на баир, така че не става дума за 140, а точно за 170 и точно за определен баир, който съм тествал, а там дизелакът, да се съдере, не може да вдигне толкоз.Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
-
Има доста шегаджий писали по тази тема,или по-точно за хората притежавали бензинов двигател,как само си го хвалат направо като изчетох всичко до тук и ми става доста,ама доста смешно!Хайде навитаци,който е навит(говоря за гр.Пловдив) да се пуснем както вие пожелаете,на прав път,на крив път,на баир на каквото кажете!Обеден съм,че JTD-то бие по-всички параграфи 1.6 16V двигател!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
ogi28b написа:emzo написа:Днеска направихме 2 теста точно на пътя от с. Ягода към СТЗ с приятел, не беше с фиат, а с:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2152.htmlна баира му разказах играта, на равно обаче той на мене.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар