Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Извинявам се ако съм объркал раздела ама се развълнувах.Купувам фиат 1.6 16в,че от малак си падам малко състезател,ама каде съм гледал досега! :D
    Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

milen4o написа:
      Извинявам се ако съм объркал раздела ама се развълнувах.Купувам фиат 1.6 16в,че от малак си падам малко състезател,ама каде съм гледал досега! :D
      Ако искаш такава "бегачка" аз мога да те уредя. Аз имам такъв "самолет" и, ако искаш може да си трампим колите. Споко, няма да искам да ми доплащаш
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Ти по принцип усилено си амортизираш клавиатурата, аз поне застанах на старта с колегата и той ме би, на равно не на баир, а мойта е с чип. Да съм казвал нещо ? Не, би ме колегата и толко! Явно толкова си мога. А ти си амортизираш кийборда, и така и не си застанал на старта с никой. Ако нещо не ти харесва баира - не пиши в темата. Тя е провокирана от това че 1.6 е много силен по баирите.

Коментар

ogi28b написа:
          Ти по принцип усилено си амортизираш клавиатурата, аз поне застанах на старта с колегата и той ме би, на равно не на баир, а мойта е с чип. Да съм казвал нещо ? Не, би ме колегата и толко! Явно толкова си мога. А ти си амортизираш кийборда, и така и не си застанал на старта с никой. Ако нещо не ти харесва баира - не пиши в темата. Тя е провокирана от това че 1.6 е много силен по баирите.
          Ок :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
            не за митичните 10.4сек. [както се беше изцепил някой]
            И какво по-точно се е изцепил въпросният човек
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Колега я кажи ти с колко jtd-та си ссе пускал, че толкова много приказваш....Мани тва куцо бмв дето си го бил.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                Колега я кажи ти с колко jtd-та си ссе пускал, че толкова много приказваш....Мани тва куцо бмв дето си го бил.
                Съжалявам но няма да коментирам по темата , по-горе Оги даде предложение и аз го приех .След като е така не ме цитирай и не чакай отговор :D Айде със здраве.
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                  Айде стига изцепки , такива като вас ги слушам всяка неделя неможли да включат добре втора или много късно тръгнали и т.н.т. А по принцип на такива рибари им чупя самочуствието и въдичките.
                  Нормално е да те цитирам и да ти задавам конкретни въпроси, след написаното от теб по-горе....Не си се пускал с нас, до сега не каза категорично, че си се пускал с jtd...обаче взе да ни оприличаваш на тия дето ги слушаш всяка неделя....За разлика от теб в началото на темата аз споделих личния си опит от дръпки с 1,6 16v...единият път с Браво, а другия с Брава....не казвам, че моята върви повече, но са смея да твърдя, че са горе долу с изравнени възможности....Силно се надявам да се срещнем някъде и да пробваме...само с Мареа 1,6 не съм се пробвал

Коментар

240 конски сили при 1700 оборота и всичко това при разход 11л/100кмИ бензин да се лее по улицата като от спукана тръба на ВИК, пак няма да се кара бензин.Има физични закони, които няма как да се променят. И без това тази тема стана на нищо Искам някой ден тази "печка" да се лепне на някой баир след колегата, карайки си със 170 и достигнал максималния живот на двигателя, от зад на 1 метър да му светнат с фаровете, той леко да се отстрани настрани и след това за 10 секунди да не си спомни коя "печка" е отлетяла
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Днеска направихме 2 теста точно на пътя от с. Ягода към СТЗ с приятел, не беше с фиат, а с:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2152.htmlна баира му разказах играта, на равно обаче той на мене.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Geraka написа:
                        Atanas71 написа:
                        Айде стига изцепки , такива като вас ги слушам всяка неделя неможли да включат добре втора или много късно тръгнали и т.н.т. А по принцип на такива рибари им чупя самочуствието и въдичките.
                        Нормално е да те цитирам и да ти задавам конкретни въпроси, след написаното от теб по-горе....Не си се пускал с нас, до сега не каза категорично, че си се пускал с jtd...обаче взе да ни оприличаваш на тия дето ги слушаш всяка неделя....За разлика от теб в началото на темата аз споделих личния си опит от дръпки с 1,6 16v...единият път с Браво, а другия с Брава....не казвам, че моята върви повече, но са смея да твърдя, че са горе долу с изравнени възможности....Силно се надявам да се срещнем някъде и да пробваме...само с Мареа 1,6 не съм се пробвал
                        Готин на 8 страница на тази тема описах миналата неделя как направихме гонка по магистралата с един приятел........но явно четеш през страница само това което ти е изгодно. С НИЩО неме впечатли тази Мареа вярно гонката не беше по така бленувания баир но ги правим тези неща , умеем ги Това до тук изпадам в мълчание по темата . Писах защото явно ти се искаше да чуеш нещо истинско , айде изпадай пак в мечти... :D

Коментар

emzo написа:
                          Днеска направихме 2 теста точно на пътя от с. Ягода към СТЗ с приятел, не беше с фиат, а с:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2152.htmlна баира му разказах играта, на равно обаче той на мене.
                          Мисля че всеки средностатистически двигател 1.6 на ФИАТ, от тези монтирани в Браво/а ще разцепи въпросният Цитроен по всички параграфи. Но все пак нищо чудно че си го спукал по баирите.

Коментар

sugarboy написа:
                            че аз със 170 прелитам покрай дизелаците на баир, така че не става дума за 140, а точно за 170 и точно за определен баир, който съм тествал, а там дизелакът, да се съдере, не може да вдигне толкоз.
                            ,ама не е хубаво така категорично да се изказваш за всички дизели, както после беше казал че от сички дизели се изприщваш. ОТ BMW 330d сигурно се изприщваш от яд че нафтова печка те е хапнала за закуска а? А иначе съм се пробвал с мойто Пунто JTD срещу Брава 1.6 16в на магистрала от 100км/ч, но това не отговаря на критериите, зададени от заглавието на темата.
                            Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
                            Fiat Punto 1.9 JTD

Коментар

Има доста шегаджий писали по тази тема,или по-точно за хората притежавали бензинов двигател,как само си го хвалат направо като изчетох всичко до тук и ми става доста,ама доста смешно!Хайде навитаци,който е навит(говоря за гр.Пловдив) да се пуснем както вие пожелаете,на прав път,на крив път,на баир на каквото кажете!Обеден съм,че JTD-то бие по-всички параграфи 1.6 16V двигател!
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

ogi28b написа:
                                emzo написа:
                                Мисля че всеки средностатистически двигател 1.6 на ФИАТ, от тези монтирани в Браво/а ще разцепи въпросният Цитроен по всички параграфи. Но все пак нищо чудно че си го спукал по баирите.
                                Aз съм притежавал Ксара 1 купе 1.6 88к.с. и беше невероятен двигател. 1.6 16в е още по-добър.Не е толкова зле Мене ако питате темата се изчерпа и и време вече да се архивира
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X