Хаха, колегата Bo ме накефи с изказването за миража.1.6 16v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:...Говорим за баир, където конструктивно да речем двата автомобила не могат да вдигнат повече от 140км/ч...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колега карам дизел и смело мога да кажа че не прави голяма разлика между баир и равно, но всички бензинови коли които съм карал правят и то осезателна, ако ти наистина там си с 170км то 1.9ЖТД ще е с 180км. Недей да забравяш с колко е по-голям въртящия момент на ЖТД-то. По думите ти разбирам намек че 170км е доста висока скорост за 1.9ЖТД, но в случая то ще бъде малко под 4000 оборота , когато ще си е в силите.
Коментар
-
Red Storm написа:Да,само че не уточни за кои дизеляци говориш-Уно 1,3Д,Регата 1,6Д или ЖТД...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
А да си се замислял, че не всички искат да си изтезават колите по този баир....аз примерно си карам на 5 със 120 по същият баир, който ти визираш с около 2500 оборота и с минимално подаване на газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_18Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Хаха, колега sugarboy ако минаваш през СТЗ пиши да ти натрия носа.Не съм рацер, хич ме няма даже, но от с. Ягода към СТЗ има перфектен планински път (баир, по двe ленти на посока).Предните ми 2 коли бяха бензинки 1.6 и съм го минавал много пъти този път и ти казвам JTDто не го усеща.Колкото до твоята случка и аз подминах от Казанлък един Пасат 1.9TDI като спрял, но точно на този баир, той пък ме подмина като спрял.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
makulatura написа:само ще ви помолия като имате резултат да го побликувате !!!!1.6 16v is the winnerФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Red Storm написа:Нищо не може да засенчи легендарния 1,6 деигател. Неделята наближаваааа.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sugarboy написа:BO написа:...Говорим за баир, където конструктивно да речем двата автомобила не могат да вдигнат повече от 140км/ч...
Коментар
-
Логиката е проста - когато колегата кара със 170, явно всички останали спазват ограничението, и той мисли че ги дърпа, и че ги смазва по баирите. То е като в рацинга - когато кажеш че си дръпнал някой, следва въпрос - "той разбра ли че се дърпате?" И аз преди 2 седмици едно беемве модел пет’стин двайс’ осем или нещо такова, направо го разцепих. После той разбра че се дърпаме, и той ме разцепи. Но не пиша че всички беемвета са кошници, и ги разцепвам когат си искам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар