Колега какъв конденз те гони
Всеки един бензинов и още повече на газ автомобил прави конденз ако се кара на къси разстояния и няма време да загрее хубаво гърнетата. Не мисля, че ония са тъпи и са сложили гърне което да спъва автомобила :D Съвсем нормално е след слагането на някое гърне което е предвидено да направи нещо по добро е да има повече вървене в някой режим, но не очаквай чудеса и да не забравяме, че едно е винаги за сметка на друго. На кроса си сложих спортно гърне защото с каската не ми прави впечатление звука от оригиналното и само заради това, че няма заглъхване в баира и не ми падат оборотите. Като цяло по равен терен никаква промяна няма в ускорение и т.н. И затова ви се чудя като почнете да се превземате и да си мислите, че като сложите нещо и ще сте номер едно.Виждал съм браво което имаше уникален звук и в един момент на тръгване от светофара нещо корейско или японско беше (съвсем измислен градски автомобил) с лекота го наказа и без да се чува, че има някакво натоварване в двигателя. Язък, че бравото имаше звук и си седеше на светофара, с гърнето ще е същата работа.
![Question](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_question.gif)
Коментар