Точно чисто стоков Г4 ГТИ не е нищо особено Карал съм няколко такива и впечатленията ми са че е приятен мотор за нормално ежедневно каране, но за съжаление няма нищо общо с представите ми за турбо мотор В този ред на мисли не ме очудва че при нови ав-ли дори и ХГТ-то е по-бързо, виж за версията със 180 к.с. от 2001 там вече не знам, би трябвало да е една идея напред от 155 версията и с по-добра максимална скорост
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT vs Golf 3 GTI 16V
Collapse
X
-
Trojaneca написа:Ами, аз от карането на такъв голф, останах с друго впечатление. Да, не е много бърз, но е една идея по-пъргав от 5така на Браво. А и ги има резултати от дръпки - никъде не съм чувал, за браво, което да вземе 1.8Т
Got nos?
Коментар
-
Еми не знам- от 3 различни Г4 ГТИ (2 триврати и 1 петврат) не се впечатлих никак. Хареса ми как върви един 2001 180 к.с. но беше с чип и странно, но след 140 км/ч спираше много осезаемо да върви-но на този само се возих.Иначе по усет не е по-бърз от 2.0 16 Типо, виж за Браво 155 вие по-може да кажете!П.С. Колега, дай клипчета
Коментар
-
beboka11 написа:колеги темата е за 3ка абф а не 1.8т ,от двата голфа абф е по бърз3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:beboka11 написа:колеги темата е за 3ка абф а не 1.8т ,от двата голфа абф е по бързfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Trojaneca написа:beboka11 написа:колеги темата е за 3ка абф а не 1.8т ,от двата голфа абф е по бърз
Got nos?
Коментар
-
Trojaneca написа:superfiata написа:искаш да кажеш че фабричното гърне на бравото го спъва ли.ако е така и аз да го махам тогава.
Коментар
-
RockStar написа:Trojaneca написа:superfiata написа:искаш да кажеш че фабричното гърне на бравото го спъва ли.ако е така и аз да го махам тогава.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар