Баси колко НЕ вървят тия Фиати. С на едно приятелче Ровъра 200VI(145 коня 1., съдрах шортите на някакво 155ХГТ светлосин металик от София. Ако някой от форума се познае, да пише и да сподели какво е правил по колата
Тва, че си бил некво издухано не значи, че всички са такива. И аз с мойто ХГТ 147 бих няколко ХГТ-та включително и 155коня, така че не слагайте всичко под общ знаменател
Тва, че си бил некво издухано не значи, че всички са такива.
Ако още бях с моето ХГТ, щях да ти покажа до каква степен е издухано твоето, ама уви И да, не върви!Вървежни италианки са: Tipo 1.8 16v, Tipo 2.0 16v Sedicivalvole, Lancia Delta Integrale-тата, Fiat Coupe турбо версиите, Quadrifoglio-то на Алфа и така.
Ако още бях с моето ХГТ, щях да ти покажа до каква степен е издухано твоето, ама уви И да, не върви!Вървежни италианки са: Tipo 1.8 16v, Tipo 2.0 16v Sedicivalvole, Lancia Delta Integrale-тата, Fiat Coupe турбо версиите, Quadrifoglio-то на Алфа и така.
Ахаха евала Влади пишеш у форума веднъж на високосна, неква гениална мисъл(естествено против фиат) и разлайваш кучетата ... имам чувството, че ти доставя удоволствие да обясняваш на фиатаджии колко са се преебали :D Успех на всички, карайте си колите и им се наслаждавайте ...
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Ахаха евала Влади пишеш у форума веднъж на високосна, неква гениална мисъл(естествено против фиат)
Къде видя да се изказвам конкретно против марката? Май става дума за определен модел...или може би 99% от производствените мощности на FIAT Auto SPA, са ангажирани по направата на Bravo MK1 HGT147/155
Ако беше с твойто Колетага(SuKi) щеше да ти покаже колко ти е варвяло
Тъй кат Ви гледам двамката тамън на един акъл сте.... хубава тема може да развиете...... Троянски, държиш се неадекватно ве мой с тоз фитнес да не си объркал или прекалил нещо с химията?!? Смени консултанта по тез въпроси щото влиянието на химийката нанася необратими щети на мозъчната дейност .....
Ама много сте тънкообидни. Какво толкова казах? Ми не вървят тези 5таци и толкова. Тая тема е разисквана, разисквана, та чак му доскучава на човек. Иначе за химийката...тя за слабаци
Коментар