Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT vs Golf 3 GTI 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo HGT vs Golf 3 GTI 16V

Чесно казано Бравото побеждава Голфа в всички замервания които съм гледал досега,а колкото до Мегана,ХГТ-то няма шанс при положение че и двете коли са стокови

Коментар

Re: Bravo HGT vs Golf 3 GTI 16V

BRASNA4A написа:
      Чесно казано Бравото побеждава Голфа в всички замервания които съм гледал досега,а колкото до Мегана,ХГТ-то няма шанс при положение че и двете коли са стокови
      Баси, къ ма кефите.....кво трябва да търсиш във форума, за да изровиш тема от преди две години и да напишеш безгрижно един пост
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Дълбока оран
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Баси колко НЕ вървят тия Фиати. С на едно приятелче Ровъра 200VI(145 коня 1., съдрах шортите на някакво 155ХГТ светлосин металик от София. Ако някой от форума се познае, да пише и да сподели какво е правил по колата
          3.0CRD

Коментар

Баси, да не въри, да не върви, колко да не върви ....... Примерно колкото БМВ ли не върви
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
              Баси, да не въри, да не върви, колко да не върви ....... Примерно колкото БМВ ли не върви
              Ако БМВ-то тръгне настрани, а бравото напред, може би хечбека ще върви повече, да...
              3.0CRD

Коментар

Оф аман от глупости...Всички теми вървят към едно и също място - КОША!!!Дай и аз да влезна в някой авто форум и да почна да разправям че не им вървят колите...Т’ва само тука го има...Няма да ме траят повече от един ден ,където и да било...Това ,че някой дръпнал с не знам си каква кола ХГТ и се почва...Много са удобни ХГТ-тата за бъзици ми се струва...То и аз оня ден дръпнах едно...Ама ,като се замисля ,онзи пич говореше по телефона и на светофара завиваше на дясно ,пък аз си бях за направо... Писна ми честно казано...Не са чак такива умрели тия коли...Все още има в добра кондиция ,които могат да раздават тупаници...ПП:Дано не се сметне за спам ,но има няколко теми за ХГТ и всички ми разправят ,че са таралясници(което ,погледнато техническо и спрямо прваилата на форума си е чиста проба спам)...Глупаво е някак си ,защото ,бил си ХГТ ,бил си го...Ама защо се почват едни квалификации на колите...Това било Опел видиш ли (примерно) и много гниело и не вървяло...Простотии от същия вид се говорят за всички марки...Пък за Фиат са доста ,ама си го обичам...Като не ви харесва и ви е трън в очите ,не ги карайте...Пък това за БМВ ще се направя ,че не съм го чул ,защото малолитражките им са пълня скръб...Типо 1.6 DOHC (моето) ,срещу е36 316 Compact - познайте какъв е резултата???Вървят ,спор няма ,ама с големите мотори...(нищо лошо към марката ,защото е една от тези ,които уважавам много)...Към 2000 20v turbo ,евалла ,че си един от малкото ,които имат свое мнение и го отстояват с гордо вдигната глава!!!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

2000 кубиковите баварки в бс падат от моя КОШ 1756 кубически см с натурално пълнене ^^ Кво да направят да си хвърлят колите ли по тоя повод? А миналото лято един ми се надъхва с 3000 кубика е34 ве 8 и то искаше от летящ е хубаво паднах с някоя друга кола ама нали се сещаш от място какво щях да му причиня
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                    2000 кубиковите баварки в бс падат от моя КОШ 1756 кубически см с натурално пълнене ^^ Кво да направят да си хвърлят колите ли по тоя повод? А миналото лято един ми се надъхва с 3000 кубика е34 ве 8 и то искаше от летящ е хубаво паднах с някоя друга кола ама нали се сещаш от място какво щях да му причиня
                    Ето за това говоря и аз...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

е36 325i тук отпада от менhttp://vbox7.com/play:2bb02fef

Got nos?

Коментар

BMW е една от най-невървежните коли за мен лично много са скопени д*ба техната ма*ка
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

м5 понавървява
                          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Ми то и Селика Карл Сайнц понавървява ама никой не говори за нея а за М5...
                            leave something of the happiness you bring

Коментар

325и (192 коня, не 143 или 150 ) върви наравно с Купе 2.0 16в Т(При условие, че не го кара някой унуфри).ЕДИТ: HGT е бавно, карал съм такова, карал съм и на други HGT-тата(по-зле от мойто, разбира се )
                              3.0CRD

Коментар

Преди 10мин сверих часовника с е46 325 бензин , победа отново за мен с малко... чакам да ми пратят клипа.Подпалих съединителя и пак го бих на 400м...

Got nos?

Коментар

Working...
                                X