V@cho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 1.6 90 коня + чип <-> астра 1.8 16в 125 коня
Collapse
X
-
ЧИПА КОНЕ НЕ ВДИГА сам по себе си!!За да ти вдигне мощност един чип трябва преди това да си посменил доста работи по двигателя(изпускатели,всмукатели,валове и т.н.) и вече след като си правил промени си настройваш ЕКУ-то да работи по-добре според тия промени.Такива работи като 5-10 коня нагоре лъжат непросветените,единственото което правят е да ви маханат ограничителя или да го изместят на по-горни обороти,така че ако не сте барали моторчето си нема смисъл!
Коментар
-
Александър1982 написа:колеги само да поясняастра 1.8 125 е C18XE или наречен още "малкото ГСИ"......не се надявайте с фиатки 1.8 включително..... без пунтака ХГТHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
BUH написа:Александър1982 написа:колеги само да поясняастра 1.8 125 е C18XE или наречен още "малкото ГСИ"......не се надявайте с фиатки 1.8 включително..... без пунтака ХГТcoupe 1,8 16V
Коментар
-
По стечение на обстоятелствата ми се е случвало да подкарвам такава астра 1.8 16 в 125кс с Ц18 хе мотора иии не знам за каква половин кола колегата с пунтака разправя! Да не е било половин рейс или по-лошо - половин електричка Собственика и разправяше разни фантасмагорий от рода на: "карам си на трета с 60 и като върна втора и смачкам педала, палела гуми"Е и аз се убедих ...вервайте ми пали ги и отива на прекъсвач Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 ужасно яко дърпа!coupe 1,8 16V
Коментар
-
Тия астри много бегат.. а ако на 1.8 16в браво е направила 1 кола разлика, значи или бравото е било страшно разпилено или астрата не е била читава. Тия астри имат страшен ряз и даже мога да кажа спокойно, че в гонка с Браво ХГТ ще има интрига и ако бравото избяга няма да е с много!I NEED SPEED!
Коментар
-
Александър1982 написа:BUH написа:Александър1982 написа:колеги само да поясняастра 1.8 125 е C18XE или наречен още "малкото ГСИ"......не се надявайте с фиатки 1.8 включително..... без пунтака ХГТHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Mupo_87
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар