Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто 1.6 90 коня + чип <-> астра 1.8 16в 125 коня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V@cho написа:
    Ами чипа мн малко кoне ти вдига г/д колко кoня би дигнал един чип на такъф модел пунто ми е вепроса??
    хубав чип с хубави настроики в рамките на нормалното изкарва 12кс от този двигател и бута времето от 0-100 от 11.5 на 10.8
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

колеги само да поясняастра 1.8 125 е C18XE или наречен още "малкото ГСИ"......не се надявайте с фиатки 1.8 включително..... без пунтака ХГТ
      coupe 1,8 16V

Коментар

ЧИПА КОНЕ НЕ ВДИГА сам по себе си!!За да ти вдигне мощност един чип трябва преди това да си посменил доста работи по двигателя(изпускатели,всмукатели,валове и т.н.) и вече след като си правил промени си настройваш ЕКУ-то да работи по-добре според тия промени.Такива работи като 5-10 коня нагоре лъжат непросветените,единственото което правят е да ви маханат ограничителя или да го изместят на по-горни обороти,така че ако не сте барали моторчето си нема смисъл!

Коментар

Александър1982 написа:
          колеги само да поясняастра 1.8 125 е C18XE или наречен още "малкото ГСИ"......не се надявайте с фиатки 1.8 включително..... без пунтака ХГТ
          чеки малко сега аз маи малко маи несам разбрал... астрата ако е ГСИ много променя нещата аз лично разбрах че е ЕКОтек двигателя и затова така реагирах и ако наистина астрата е ГСИ това Браво 1.8 пак мн близо е стояло(1 кола)
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Мисля 4е атрата ще бие

Коментар

BUH написа:
              Александър1982 написа:
              чеки малко сега аз маи малко маи несам разбрал... астрата ако е ГСИ много променя нещата аз лично разбрах че е ЕКОтек двигателя и затова така реагирах и ако наистина астрата е ГСИ това Браво 1.8 пак мн близо е стояло(1 кола)
              Тя не се води ГСИ само така я наричат защото мотора е C18XE а на същинското ГСИ е C20XE.Екотеко почва с Х18XEV но не съм сигурен. Та заради това XE (някакъв клапан няма в сравнение с 115 коньовия вентилиран) и викат така и доколкото знам 318ис и 320 ваноса на БМВ падат от нея ....
              coupe 1,8 16V

Коментар

По стечение на обстоятелствата ми се е случвало да подкарвам такава астра 1.8 16 в 125кс с Ц18 хе мотора иии не знам за каква половин кола колегата с пунтака разправя! Да не е било половин рейс или по-лошо - половин електричка Собственика и разправяше разни фантасмагорий от рода на: "карам си на трета с 60 и като върна втора и смачкам педала, палела гуми"Е и аз се убедих ...вервайте ми пали ги и отива на прекъсвач Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 ужасно яко дърпа!
                coupe 1,8 16V

Коментар

Тия астри много бегат.. а ако на 1.8 16в браво е направила 1 кола разлика, значи или бравото е било страшно разпилено или астрата не е била читава. Тия астри имат страшен ряз и даже мога да кажа спокойно, че в гонка с Браво ХГТ ще има интрига и ако бравото избяга няма да е с много!
                  I NEED SPEED!

Коментар

Александър1982 написа:
                    BUH написа:
                    Александър1982 написа:
                    Тя не се води ГСИ само така я наричат защото мотора е C18XE а на същинското ГСИ е C20XE.Екотеко почва с Х18XEV но не съм сигурен. Та заради това XE (някакъв клапан няма в сравнение с 115 коньовия вентилиран) и викат така и доколкото знам 318ис и 320 ваноса на БМВ падат от нея ....
                    съгласен съгласен няма да споря
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

това пунто няма 6анс
                      бмв форевар м5

Коментар

...

beboka11 написа:
                        това пунто няма 6анс
                        usetih :D :D ama sre6tu po silnite e po zabavno :P

Коментар

Re: ...